Färga håret snart...

Hejhej

Nu sitter jag här är hemma och har värdens mensvärk.. Hela lägenheten är typ en jävla massa folk.. ajaj ska snart färga håret.. hörs sen pussar

hemma hos Alex

HeejHej

Nu sitter jag här hemma hos Alex med jill oxå, vi har typ bara chillat hela kvällen tittat på film ahaha vi såg bert skit kul.. snart ska vi dra ut och bara glida typ eller ngt lyssna på musik typ aha eller ngt jag vet inte, kan allafall inte var mer hos Alex.. Men vi hörs sen när jag kommer hem kanske!! Hoppas ni har en bra kväll?

Pussar på er



Fixa oss

Hejhej

Nu är det dags att fixa oss, ska snart dra in till stan och möta en av Jills kompis sen ska vi till mig och bara ta det lungt ladda in för nyår eller ngt haha.. Nää men ngt kul kommer vi på, men nu måste jag snabba mig och fixa mig vi hörs senare pussar på er

Hemma snart Mönlycke

Hejhej

Nu är jag hemma med Jill har vart i Allum idag med alex oxå, jag hittade tyvärr inget men Jill hittade en jätte fin rosa klänning som hon ska ha på nyår, rikigt snyggt... Nu sitter vi bara hemma väntar på att mamma ska komma hem och laga mat, sen ska vi hem till Jill sova där, sen tbx hem i morgon, måste fixa lite god saker till Nyår... aja men nu ska jag bara packa ihop lite lätt vad jag ska ha med mig till Jill..

pussar på er



Godmorgon

Hejhej

Vaknade för en stundsen, har redan pratat med Jill och alex så det är l dags att fixa sig.. orkar inte men orkar inte sitta till då mår jag bara dåligt.. Vi ska allafall till Allum.. Alex hämtar la mig när jag är klar så åker vi dit och möter kära jill.. Tror ni att Mikaela kommer shoppa ngt?? Haha det tror jag.. Ajaj men nu måste jag fixa mig, vi hörs senare eller ngt pusssar

Nattblogg

Hejhej

Nu är det dags att säga godnatt till sig själv.. Kom prc hem har vart med lite kompisar bara chillat orkade inte dra på fest idag, får spara pengarna;)... Måste bara säga en sak Faaan Alex mådde fan illa och sitta i bilen när du körde runt runt i rondelerna.. haha ne nu ska jag sova, ska upp i morgon åke in till Partille och träffa Jill hon ska byta en väst hon har köpt och jag kommer förmodigen shoppa jag med om jag hittar ngt.. Men god natt på er

pusspuss




Shopping



Från Vero Moda



Från Rut m flr



Från Kapphal



Från Gina



Från Gina



Från HM

Hatar Kärlek!!!!!

Varför finns Kärlek, gör det verkligen någon nytta det gör ju bara så in i helvete ont vet inte vad jag ska ta vägen.. Känns som att det inte är värt och leva just nu!! åhhh



Stressaaaaaaddd

Godmorgon på er


innertyvärr inte skriva så mycket, men nur är jag hemma från sundsvall kom hem igår.. Allafall nu siter jg här ch har prc fönat håret ska börja plata det nu och sminka mig.. men måte skynda mig nu tåget går om en halv timme, ska in tll stan möta Jill, viska Shoppa pussar

Jaaa hittade han!!!

yees Jag hittade Sixsten våran katt.. Han var i källaren han hade krypt under ett bakar som finns där nere, men jag undra hur fan han kommer under.. Jaja men nu vet vi vart han är allafall, blev lite orolig att vi inte skulle få med han hem, det hade ju inte vart kul.. pussar på er


Letat efter katten....

Hejhej

Nu är jag hos Mormor och Morfar igen, har ju varit i Timrå och hälsat på släkten på pappas sida, det var rikigt kul och träffa dom igen var ju ett tagsen.. och min ena kusin har fått en bebis hur söt som helst och jätte liten..

Vad har hänt efter det då?? Vi har vart hos mammas storebror och bara käkat och tittat på Robinson umgås eller vad man ska säga.. sen gick jag och syrran och våran ena kusin Emma ner för att leta efter våran katt Sixsten men hittar han faan inte någonstan. Undra vart han kan vara??

Jaja vad händer nu då typ kanske titta på film eller så blir det förmodligen att jag sitter här och depar eller ngt, för är så himla party sugen så det finns inte.. Men det blir fest när man kommer hem, det lovar jag!! Och så klart ska jag shoppa en jävla!! Älskar det. men nu har jag inte så mycket mer att skriva.

 pussar på er




Min nya tröja!! Som jag har köpt idag, visst är den snygg??



Hade en bild på den nya super snygga kavajen jag fick av mamma i julklapp!!

Shoppat lite í dag

Hejhej


Idag har jag och min syster och mina två kusiner vart i birsta City och Shoppat loss lite, tyvärr så kan jag inte lägga ut bilder på det jag har köpt pga att jag inte har sladden till datorn så jag kan förra över från mobilen.. Ajaj men vi får se allt när jag kommer hem.. Efter vi hade vart i Birsta City så åkte vi snabbt till stan oxå och kollade lite.. Sen var det bara och åka hem fått lite mat i magen nu. Så nu sitter jag här väntar på att tiden ska gå, ska åka till Timrå och träffa den andra halvan av släkten typ..

Föresten åker hem i morgon!! Ska försöka träffa min bätis Jill på Måndagen och Jenny. pussar på er

Shopping:

* Kofta med pälskrage
* Kläning med nitar
* Leggings ( Ormskin typ )
* Tunika


Juldagen

Hejhej


Idag har jag inte gjort så jätte mycket. hunnit varit på Ica maxi med mamma och syrran sen träffade vi kusinerna som vi är med nu!! typ käkat och lekt i snön haha rikigt kul fast var nog mycket roligare förr när man var mindre.. Ne nu ska jag dra mig igen, min kära kusin Emma står och stressar mig hon vill spela ett familje spel igen som vi gjorde nyss " Med andra ord " grymt kul haha ajaj pussar på er

Nu är jag i Sundsvall!!

Hejhej

Nu är jag äntligen i Sundsvall, eller har varit här i sen halv 8 typ.. Resan tog ganska lång tid, vi stannade i Örebro och gick in på ikea köpte lite julklappar och sen var vi och köpte skor, köpte ett par rikigt snygga och dom är sjukt varma.. Haha jag och syrran var ute en liten stund förut för vi var så himla spralliga pga att vi har suttit i bilen typ hela dagen, så syrran gjorde snöänglar i snön typ hahah.. Ajaj nu sitter jag här och ska snart käka en skink macka mums gott.. Men nu ska jag fortsätta och vara social mot Mormor och Morfar.

Pussar på er


Så såg mina skor typ ut som jag köpte idag, men mycket snyggare i verkligheten!!


Godmorgon

Hejhej

Nu är jag vaken inte spc sprallig asså som jag brukar vara, ska strax börja bära ner våra grejer i bilen. för snart ska vi åka rikigt segt vill h'ldre ligga i min varma säng.. Men nu måste jag hjälpa dom andra. om jag inte får låna ngn datorn kommerjag tyvärr inte kunna skriva. hörs annars när jag kommer hem..

pussar på er

Dagens Outfit

- Svarta glans legging Från Gina
- vit linne från Gina
- Stor sjorta från bikbok
- Stor gosig halsduk från Mormor tror jag
- svarta stövlar
- rosa örhängen från Bikbok


Hemma igen

Hejhej

nu är jag hemma igen.. shiit vad det söna ute.. men nu är det dags att lägga sig i sängen oc glo på film eller ngt.

pussar på er



Packat....

Hejhej

Nu har jag packat lite allafall, bara slängde ner något hahha orkade inte kolla blir la en del shopping i Sundsvall ändå eller vad tror ni? hmm funderar på om jag ska ha högklackat med mig eller inte? men det är ju rätt mycket snö så kommer nog inte använda dom... Föresten Shiit vad det har snöat här, verkar som kära Göteborg får en vit jul med:)..

Mamma snackade me mormor och morfar förut och det var tydligen sjukt kallt där uppe, neeej vill inte upp vill till värmen istället!!! Ngn som vill åka med mig?? Thailand kanske??.. ska försöka vara uppe länge idag, så jag kan sova i bilen vi åker la runt typ halv 7 eller ngt ingen anning i morgon.. Men gud vad snäll man är ska gå och möta syrran nu..


Föresten är grymt sur på syrran, för hon tar alla mina kläder utan att fråga!!!

Pussar på er




Vart i Allum

Hejhej

Nu är jag hemma, vart i allum med min älskling!.. Byte stolek på klänningen som jag fick av honom till XS den satt mycket bättre!!.. men nu ska jag börja packa lite lätt, vad jag ska ha med mig till Sundsvall, för åker ju i morgon tidigt riktigt segt asså men men svart är det jul.. ajaj men nu ska jag packa lite och vara social mot min älskling innan han ska till allingsås..

Jo föresten hittade en grymt snygg kavaj som jag la undan på Vero Moda hoppas mamma köper den till mig sen!!.. För hon skulle till Allum efter jobbet.

Pussar



Klänningen som jag fick av min älskling!! ( tidig julklapp )




Kavajen som jag hoppas mamma köper!!!

Det snöar:)

Hejhej

Hade en rikigt mysig kväll igår med min pojkvän och hans familj käkade middag och tittade på film.. Var ju i allum en snabbis innan jag åkte till Tollered, köpte julklappar till min pojkvän. En skit snygg väst och en t-shirt skit snyggt så det fick han sen på kvällen en liten tidig julklapp men åker ju på onsdag till sundsvall segt men måste... Ni kanske undrar vad jag fick av min älskling?? Jo jag fick en jätte fin klänning men ska in till stan i morgon och bara byta stolek tror jag var lite för stor men den var verkligen skit snygg.. Tack så mycket min älskling:)

Vad har hänt idag då?? jo jag och bella min älsklings syster vi fixade granen och bakade muffins super gott verkligen och har haft en rikigt skön och slapp dag bara.. Men vad händer mer ikväll?? Just nu sitter jag hemma hos min älsklings mamma är med hans syskon och jag väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet och träningen. sen blir det nog bara mys och äta go mat.. Kanske går någon bra film med på tv, någon som vet?? Men nu ska jag dra mig hoppas ni har haft en bra dag.

pussar på er


Vad Faaan

Hejhej

Nu är jag hemma från jobbet fick gå till jobbet i morse och gå hem fyy faan vad kallt det var.. Kan inte hitta mitt jävla fridiskort heller vad det nu kan vara har letat över allt:/..Ajaj nu ska jag snabbt hoppa in i duschen tvätt håret ochså fräscha upp mig lite så är grymt stressad för mamma ska köra mig när hon kommer hem så blir inget smink idag bara föna håret....


Händer ikväll då?? Joo jag ska till daniel mysa lite och bara ta det lungt, och i morgon måstejag in till stan eller partille och köpa julklapp till honom innan jag åker till sundsvall pust orkar inte åka upp ditt tar så jäkla lång tid..Ajaj nu kan jag inte skriva mer.

pussar på er



Hmmm??

Ska man lägga sig i sängen eller? Mikaela du ska ju jobba imorgon!!

Rihannas - Hard ( Nya musik video )




Hiss eller diss?

HEMMA!!!

Tjenare

Nu är jag äntligen hemma, SHIIT asså vad kallt det var att gå till jobbet i morse tror jag skulle dö, det var 12- ute helt sjukt asså.. ajaj efter jobbet åkte jag till stallet red en annan häst där, för Flisan är ju fortfarnade skadad tråkigt tråkig och så åker hon hem i morgon inte kul det heller, men det är inte kul att ha bara en häst som står, och så kan man inte rida något... Hmm nu ligger jag här med datorn på magen och är helt ny duschade, funderar lite för mig själv vad som händer ikväll om man ska till Alexsander i Stenkullen eller inte, jobbar ju i morgon med tyvärr tråkigt:( är såskit sugen på att festa. ajaj får la se vad som händer..


pussar på er


Jäklar vad kallt

Hejhej

Nu är man hemma eller har vart hemma en stund..Jäklar vad kallt det var att vara i stallet trodde jag skulle dö, så det var verkligen jätte skönt att komma hem och ta en varm dusch sen käka mat så det är det jag har hunnit gjort typ.. Vad händer i kvll då?? Hade Jätte gärna velat åka hem till Natta i klass, dom kommer säkert ha skit kul där haha undra vem som spyr denna gången? haha ne det får vi hoppas att ingen gör.. Ne jag ska la kanske ut och träffa några kompisar sen eller ngt, blir en sätt lungn kväll ska ju upp och jobba kl 8 imorgon, men så är det...

puss på er


Ut i kylan

Mamma ringde nyss måste till stallet och fixa flisans sår, så har lite bråttom nu måste klä på mig, det är ju as kallt ute med så blir varma kläder..

pussar


Leona Lewis nya singeln!




Vad tycker ni om Leona Lewis nya singeln " I got you " Dålig eller bra??

Godmorgon

Hejhejj

vaknade prc så jag är ganska ny vaken om man säger så, ska snart käka lite frukost och sen får vi se vad som händer, jo jag ska med mamma till Allum idag, men det är när hin har slutat jobbat..  Vad händer igår då? jo jag tittade på PH sen träffade jag Malin ute fan vi stod typ ute i en timme i kylan och bara snacka en massa skit typ, haha ne men vi hr inte sätts på ett tag så det blev en del man tjötade om. Ne nu ska jag gör frukost och sätta mig framför tv.

pussar på er





Bli medlem


http://www.woopa.se/?ref=MikaelaH92

Fryser:(

Helluhellu

vart hemma en stund nu. har vart och handlat med mamma i Partille, och så bestäma vi att vi ska jul handla i morgon eller jag ska, ska jöpa en julklapp till min älskling men det svåra är vad jag ska köpa ngn som har en ide???

Men allafall här sitter jag och väntar på maten ska bli klar ska la ta en dusch sen så kanske jag inte fryser lika mycket, guuud vad skönt det hade varit om man hade badkar.. ajaj men nu har man inte det.. Ne nu får maten var klar!! det blir wok rikigt gott asså. 

men vi hörs pussar på er



Shoppa!!


Faan vad gött

Hejhej alla

Shitt vad glad jag är i dag, för nu är det äntligen jullov och det ska bli så skönt att bara ta det lungt, visst man ska la jobba lite i helgen men det är lungt:)... Men jäklar vad kallt det är idag asså, höll ju på att dö helt sjukt asså, jag är verkligen ingen vinter männsika gillar mer värmen, är så avis på lilla Jill som just nu säkert ligger och solar med en drink i handen fy fan det är fusk asså.. Vad händer i kväll då? Någon som vet? Saknar värmen:(

Dagens outfit

- Jenas leggngs
- vit t-shirt med tryck på
- Lilla kofta
- svarta stövlar
- pälsjacka

pussar på er


måste springa

Nää nu är jag färdig och nu måste jag springa till tåget. Min pojkväns syster fyller år i morgon ett stor Grattis till henne hon fyller 20.

pussar på er


fixa mig nu...

Halllu

Nää nu är det dags och rycka upp sig lite..  Ska börja gör mig i ordning lite ska ta tåget till Floda om en timme snart.. Vad händer idag då hos min pojkvän? Hmm ne det blir la äta middag sen bara ta et lungt glo på ngn film eller ngt händer ngt kul för er idag???

 pussar på er


Tisdag

Hejhej

Idag har inte hänt mycket vart i skolan hade redovisning med jill och det gick ju rätt bra, slutade vid tolv och efter det gick jag i stan med min älskling han köpte julklappar till sina sysstrar och nu är jag hemma tittar på  typ.. ska till älsklingen lite senare. åhh det är så skönt att man är ledig i morgon. ajaj puss påer

Måndag igen

Hejhej

Nu är man hemma äntligen rikigt skönt asså, eller jag har vart hemma ett litet tag nu. vad har jag gjort idag då förutom skolan, träffade jill gick med henne i stan lite hon skulle kolla på navel percing tillshon ska åka utomlans nu på onsdag SHIIIT vad avis jag är ass vill med åka, hade vart å grymt skönt att slippa kylan.. Idag ska jag bara ta det lungt har varit så grymt seg hela dan kom la i säng vid halv ett igår men somnade inte förren strax efter två eller nått.. men vi hörs sen måste plugga lite tyvärr grymt segt

pussar



Godmorgon

Hejhej

Vaknade typ för en halv timme sen,  har inte hunnit gjort så mkt käkat frukost och vad ska man säga " helvetet brakar låss" är så jävla arg och ledsen, men detta för privat att skriva här.. Börjar jobba halv 6 idag med och nu  ska jag sätta mig och plugga lite engelska. pussar på er



 


Nattblogg

Heelluu

Nu är jag äntligen hemma, sååå skönt. Haft rätt mycket och göra på jobbet. En massa jävla full folk som inte kan bestäma sig vad dom ska ha och så hahah men det hör till, jag är säkert likadan när jag är full. Haha ne det klart jag inte är... Vad gänder nu??  ska la lägga mig i min varma säng och titta på ngn film.. men godnatt på er

Hittade en bild när jag var blond, ska nog bli det igen;)



Dags och fixa sig

Hejhej

Nu är de dags och lyfta på röven ahaha måste duscha och fixa mig ska åka till jobber om en halv timme


pussar på er


sova

Hej

Nu tänte jag sova en timme eller ngt känner mig helt slut vet int vad det är med mig.. 

puss på er



Så sugen på att shoppa


Vann rätt person Idol?

Hejhej

Nu är jag hemma, var hos Daniel igår och bara tog det lungt tittade på Idol finalen och vinnaren blev ju Erik Grönvall han gjorde vinnar låten sjukt bra tycker jag.. Vad händer idag då? Jo jag ska nog bara ta det lungt nu på dagen sen ska man jobba halv 6 till 2 så det blir inget party för mig tyvärr.

 vi hörs pussar


 

Idol Final i kväll!






Vem vinner Idol ikväll?


Äntligen Fredag

Hejhej

Nu är det äntligen fredag jippi kommer att kunna få sova ut denna helgen, fast har mycket att göra en då Jobba lördag söndag men vad gör man inte för att få pengar.. Vad händer i kväll då?? Jo jag ska nog förmodligen till min kille och bara ta det lungt känner mig helt slut i kroppen, blir la kanske kolla Idol finalen för den går la idag? Hmm annars typ titta på film eller ngt..

Men vi hörs lite senare pussar


Gratisbio.se

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=210356


Vilken Design ska jag ha?

Hejhej

Kan inte låta bli att pilla och fixa till min design är alldrig rikigt nöjd!! Haha nu har jag två jag har gjort men kommer la förmodligen göra en till vilken tycker ni att jag ska ha?

pussar




Shit

Hejhej

Shit vad seg jag har varit hela dan, hade rikigt svårt att komma upp i morse, men kom upp det gjorde jag. Har vart på praktiken idag och nu är jag hemma eller kom hem typ vid tre men somnade i soffan lite rikigt gött.. Nu ska jag bara ta det lungt tänkte kanske ta en dusch så jag vaknar till lite aja vi hörs pussar

Vart ute

Heeeu

Kom hem nyss hem vart ute och träffat min kompis oskar och bara tjötat men nu ska jag titta på tv.

pussar på er


Kryssningen 09

Heellu

Laddad prc över lite bilder till datorn från kryssningen vi var på. Hade rikigt kul asså:)
pussar




Står uppe på däck och tar kort över liten del av sthlm.



Syrran och jag<3



Syrran och vår kusin Sandra



Syrran och kusinen Emma



Gå gatan på båten, ,men ingen bra bild alls



Jag och syster<3



Lilla jag i hytten



Morfars födelsedag. En av presenterna han fick av oss var. en flygtur själv med en pilot,


Borta bra hemma bäst!!


Ny vaken

Hej

Fyy vad trött jag är har prc vaknat, och är skit trött  och mitt hår står åt alla ghål och kanter. men nu hinner jag inte skriver mer ska sminka mig. pussar

Dagens outfit

- Svarta vanliga leggings
- Vit tunika
- svart tröja
- rosa örhänigen
- pälsjacka
-stövlar

Hörs när jag kommer hem

Natti Natti

 Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv med min kille. vi kommer inte höras på några dagar. pussar

Kallt brrr

Heeeeey


Nu är jag hemma igen, eller a har vart hemma en stund har hunnit tagit en snabb dusch, kände att jag behövde det var så himla frösen efter att jag har varit i stallet. Va tvungen att Tvätt några kläder för hand med. för i morgon åker vi tidtigt på morgonen...

Aja föresten går inte Paradise hotel idag... Vänta ska kolla jo det gjorde det börjar kl 22.00, det måste man bara kolla på, rikigt kul när dom gör bort sig... Någon som ska titta?? Föresten hur tror ni det går med jokern Erika i tävlingen?




Pussar på er

Pojkvänen kommer snart

 Snart kommer min älskling ska käka middag då och sen förmofligen till stallet.

pussar





Storsädat

Halllu:)


Nu har jag prc storstädat klart mitt rum, rikigt skönt att det är fint igen och man ser golvet hahah.. Ne men vad har hänt idag jobbat sen åtta och haft en rikigt jobbig da haft mycket kunder. Men det som var lite komiskt var att det kom in två små killar och hade en stor påse med bara mynt, haha det var typ över 1ooo spän, fett jobbigt när man skulle räkna allt. ajaj nu är jag hemma och väntar att min älskling ska höra av sig, han ska sova här tills i morgon. För i morgon ska jag mamma och syrran till sthlm och träffa släketen, vi ska åka på en kryssning. Så förmodligen kommer det inte bli mycket skrivande för mig på några dagar, men kommer hem på onsdag kväll... Ajaj vad händer mer i kväll? Hmm joo måste packa och sen åka till hästen.

ajaj men vi hörs pussar



Fixa mig

Nu är Jill här, ska börja fixa oss snart. för kvällens utgång;)


Bli medlem

http://gratisbio.se/?RecruiterID=210356




http://gratisbio.se/?RecruiterID=210356


Bli medlem och samla ihop poäng så kan du få presentkort på tex: gina tricot , HM, Bikbok mm

Faan vad trött jag är

Heej

Nu är jag äntligen hemma fy vad trött jag är, jobbade idag började 8 slutade nu tre. missade fan buss jävulen förrut så fick gå från shell segt men men... Vad händer idag då? Jag ska käka tacos med syrran för mamma ska i väg på tjejmiddag. Kanske ska träffa robban och min älskling daniel, ska nog till Allingsås och gå på en biljardkrog typ med dom, det kan ju bli mysigt. ajaj nu fundera jag på att titta klart på " Flickan som lekte med elden "  ha det så länge pussar



Hemma igen

Heey

Nu är man hemma igen var inte ute så länge orkade inte höra på deras tjöt. så nu sitt ja här ska nog snart lägga mig i min säng och kolla på " Flickan som lekte med elden " Går la se om den är lika bra som den första " men som hatar kvinnor " Hmm ngn som vet om den är bra? Ajaj har fått ett lite beronde typ aa eller kanske inte beronde menvill fixa min blogg så snygg som möjligt. Jag har fått lite mr ider men får se hur det blir det slut. Dags och läggasig snart kanske oxå så man orkar upp i morgon ka FAN upp kl 7 inte kul alls, men mn ktjänar ju pengar och det är gött pussar på er


Ska dra ut

Nu ska jag dra ut, träffa några kompisar hörs pussar påer

Rikigt Skön låt


Ny duschad

Hejhej igen

Nu är jag duschad sitter här i bara morgonrock och fundera om jag ska börja fixa mig lite. Måste fixa håret sminka mig och hitta ngt snyggt att ha på mig. berättare sen var det blir pussar på er

Nu ska jag få mig en varm dusch!!

Dags och duscha inför kvällen, blir en rätt chill kväll. Hörs starax

Puss 

Nu är jag hemma

Hejhej

Nu är man hemma igen äntligen hihih. sov ju hos daniel igår var rikigt mysigt. Min kompis har fixat min blogg lite men hade vart kul om man visste hur man gjorde:P... tycker den blev bra. Vad händer i kväll ska kanske vara med lite kompisar annars rät lungt ska ju upp och jobba i morgon pussar på er




En jätte gammal bild på mig:)

Jippi

Nu kommer nog min blogg bli lite syggare..  en kompis ska göra den lite snyggare får se hur dn blir. puss på er

Saknar

Jag vill ha värme... Hah kolla in detta klippet från i sommras i Turiket. Träffade ett riktigt gött gäng där nere, och här får en av dom en Lapdance. haha skit kul


Vem var snyggast i klänningen - Evan Rachel eller Shakira?

Evan Rachel Wood vs Shakira


Tycker klänningen var rätt så snygg!!

Faan vad trött jag blir

Förlåt mig men blir så trött på den så kallade KAXIGA bloggaren Kissie, seriöst som tex vad är det för fel och köpa kläder på Gina Tricot, visst många köper kläder där men vad fan gör det.. Alla kanske inte ha så jäkla mycket pengar och det spelar ju ingen roll om dom säljer mode kläder rätt billigt måste man alltid ha märkes kläder? Ehh Nej visst det är la kul och ha ngt. Men jag tycker det är mycket roligare och få så mycket kläder som möjligt. Förlåt mig blev så jävla arg.... Föresten hon har ju själv gina kläder:P





Intrernet dampar

Heeey

Vart hemma ett tag men har inte kunnat gå in och skriva ngt för internet har dampat.. Aja vad har hänt idag ingen spc praktiken och så. Men allafall n ligger jag här och bara ta det lungt mamma ska snart i väg med jobbet på julbord så blir hemma sälv rätt gött:).. Tänkte se om man kan gör min design ännu snyggare några ider på snygga färger man kan använda? ha det puss puss


Dagens outfit

- Lackleggings
- Svart tunika  från Rut m fl
- Lila kofta typ som slutar under brösten
- Svarta knä stövlar
- Pälsjacka

Vart på ute

Tjohoo


Kom nyss in från en frisk promenad med syrran, va tvungen att kolla hur mycket pengar jag har kvar på kontot tyvärr har jag inte så mycket kvar hehe, men mamma är skyldig mig lite. Snart ska jag sätta mig framför tv och titta på tv lite. kl tio börjar paradise hotel haha grymt kul nu när dom har kommit in lite i det om ni förstår hu jag menar ajaj pussar på er



Vem var snyggast klänningen?

Katy VS Rutina - Vem är sexigast i svart?


Hemma

Heey

Nu är jag hemma. Vart på praktiken idag com vanligt och så har jag köpt en pälsjacka grymt snygg. var bara hemma en snabbis efter praktiken. Mamma ringde typ dirket när jag kom hem så fick stack och käkade kinamat rikigt gott nu är jag hemma, tänkta plugga lite som jag aldrig brukar göra. men först ska jag bara ta det lite lungt. pussar på er






 


Ska till Daniel


Rihanna - Russian Roulette


Shopping

Heey

Hittade inte kamra sladen så fick ta bilder på mobilen blev inte så bra bilder men här är dom allafall-

Dagens Shopping 






Solig tisdag

Hejhej

Nu är jag äntiligen hemma. blev kvar i stan lite längre efter skolan. Jag och Jill interjuvade butikschefen på hemtex till ett arbete vi håller på med i skolan. Sen köpte jag lite kläder hehe. Så nu ligger jag här väntar att kamran laddat lite sen ska jag ta kort och så lägger jag ut bilderna på det jar har köpt. puss på er så länge



Godmorgon

Hejhej

Nu sitter jag här helt klar, ska snart gå till tåget och åka till skolan börjar nio. Det är gött att jag har rätt kort dag idag ändå slutar tolv skönt ajaj men vi hörs sen puss på er

Dagens outfit

- Svart leggings från gina
- Stor shorta från Bikbok
- Jenas jacka från Vero moda
- En stor vi halsduk
- svarta stövlar till knäna

RSS 2.0