Sitter på tåget...

Hejhej alla söta läsare

Nu sitter jag på tåget på väg hem till kära Göteborg, ska bli rikigt skönt att komma hem men samtidigt inte.. Är la hemma i göteborg om typ en timme eller något, då en kompis kommer och hämtar mig och kör hem mig.. Hoppas ni har haft en bra dag.. Haha sitter på första klass med glömde säga det rikigt nice.. men nu har jag inte så mycket mer att komma med..

pusspuss

Nattblogg

Hejhej

Haft en bra dag? det har jag haft allafall vart i Kirsta galleria eller vad det heter kollat skor, men tyvärr hittade jag inte dom skorna jag ville, fan vad sur jag blev ville så gärna ha dom.. Efter det körde Robin mig till Jenny och var med henne hela kvällen och eftermiddagen.. Först åkte vi in till staden och kollade kläder igen och snackade skit typ.. Jag köpte en till tröja som jag blev nöjd med.. Ja ska la snart lägga mig upp i morgon packa ihop mina grejer och ta tåget hem till kära Göteborg det går la vid ett någon gång, så blir la förmodligen att vi åker in tidigare och tar en fika eller något, så om jag inte hinner skriva något mer så får jag säga hej då till Sthlm för nu eller i morgon åker jag hem till den Sveriges stolthet Göteborg..

NattiNatti på er



Är i sthlm

Hejhej kära goa läsare

Här sitter jag hemma hos robin i sthlm lyssnar just nu på musik och tar en cider och bara snackar skit, har haft en jätte trevlig dag i sthlm stad shoppade lite men är så himla kräsen när jag väl har pengar, konstigt men så är det.. Men fick köpt ett par nya leggings och örhängen och en ny plattång, ska nog i väg och shoppa i morgon hoppas det kommer gå lite bättre..

Ja just det ja har ju vart på spat i Nacka var grymt trevlig om jag får säga.. När jag kom dit hade vi fört ett konferansmöte men det var inte så segt som jag tordde rätt intressant:).. Efter det fick vi våra rum delade rum med en tjej som hete Linda en grymt trevlig tjej.. Vi badade och gjorde några behandlingar och sen på kvällen blev det fyra rättes middag grymt go mat men gillade inte sopan haha, men allt kan man inte gilla.. Efter det blev det lite dricka och umgås med alla ett rikigt trevligt gäng fast jag aldrig hade träffat dom, självklart var man yngst men ändå var det min arbetsplats som van hela tävlingen och jag sålde ju en massa derför fick jag ju detta, haha måste säga att jag är lite stolt över mig själv!! Nä nu ska jag vara lite mer social mot robin snacka lite skit och kanske se någon film.. hoppas ni har haft en bra dag..

pusspuss





Spat jag ska till!!

 

Här är spat jag ska till i Sthlm ska bli grymt skönt, inte bara att komma till spat utan att bara slippa gbg lite..


The outdoor pool at the Hasseludden Yasuragi. It’s warm but it’s not deep.
A futon room. After a renovation this would be a nice idea.

Packar.....

Hejhej

Har ni haft en bra dag idag?? det har jag:D Klippte mig först i Partille gratis, alltid bäst liksom haha.. sen åkte jag och linus in till stan och möte Jill och curry.. Fick boka om biljeten till sthlm också för mitt tåg var inställt på morgonen så fick ta nästa tåg.. Så nu är jag bara hemma tar det lungt, ska ta mig en varm dusch snart raka bena och så sen förtsätta och packa.. men hoppas ni får en tevlig kväll hinner nog inte blogga i morgon för åker rätt tidigt..

pusspuss



Godmorgon eller vad man ska säga..

Hejhej

Vaknade typ för en stund sen har inte hunnit gjort så mycket mer en att jag har käkat frukost och tagit med en morgon cigg.. Och jaaa jag vet det är dåligt att röka.. Idag blir det bara en slappa dag tills jag börjar och jobba.. hoppas ni får en trevlig söndag

pusspuss



Lördag

Hejhej alla

Nu har jag vaknat till, har prc ätit lite frukost och nu sitter jag här och inte gör något spc.. Så nu ska jag bara ta det lungt hela dagen tills jag börjar Jobba 17:30 till 02:00 rikigt segt, menmen..

Måste bara säga en sak orkar inte med den här jääävla snön längre, jag vill ha värme på mig.. asså det är nästan så jag beställer en sistaminuten resa någonsatns bara för att slippa den här skiten!!!! eller vad säger ni? någon som är på??

pusspuss




:)


Onsdag sista dagen ledig!!

Hejhej

Vaknade till nu, vaknade av att hunden vanten som vi har hemma kom och gav mig en rikigt kyss haha, nää men han ville gå ut och gå så har gjort det nu, ska strax ta mig något och äta och lägga mig i soffan igen och bara glo på tv tror jag.. Vad händer idag då?? Funderar på om jag ska åka och rida idag med, JUST det, red ju igår och det gick jätte bra fast det var grymt kallt men kul.. Vad händer mer då?? Joo kanske ska träffa en kompis Amanda éller så blir det bara och slappa idag, grymt skönt det med!! Händer något roligt för er då??

pusspuss






ut och rida i snön

Godmorgon

nu har jag och min bitch prc käkat lite frukost!! Ska strax sätta på mig ridkläder, ska rida idag mohaha i snön shiit vad kul det ska bli.. men berättar lite senare

pussar på er


Gå ut med hunden....

Hejhej

hinner inte skriva så mycket mer just nu, hara bara tagit en slappis förmiddag käkat och tittat på Anadra Avenyn haha, men nu ska jag gå ut med hunden, måste få vara för mig själv och tänka lite.. hörs senare pusspuss


Jobba,jobba och jobba

Godmorgon

Ska strax ta bussen till jobbet sjukt segt att jobba idag, men man får ju in pengar och det är gött.. Hoppas ni får en mycket roligare och trevligare dag en jag:).. nä men helt okej och jobba träffar ju så mycket olika folk.. hörs sen när jag kommer hem!!

pusspuss



Hämta mamma!!

ska strax åka och hämta mamma in möndal:).. hörs senare eller i morgon, för när jag kommer hem ska jag sova

pussar på er


Shiit vad skönt att vara hemma!!

Hejhej alla min sötnosar

Shiit vad skönt det är och bara vara hemma!! jobbat hela dagen idag slutade sju rikigt segt. sen köpte jag pizza till syrran och jag köpte en kebabtallrik gottigott tjocka oss lite liksom..  Har prc tagit en rikigt varm och skön dusch, nu ska jag snart gå ut med Vanten, haha aa en hund vi har och han heter seriöst Vanten. Han är jätte söt.. och ska vara lite social mot min kära kompis med.. Hoppas ni får en rikigt fin kväll, funderar på att ta en kall ök och sätt mig i soffan och bara ta det lungt.. Ska ju upp och jobba i morgon med tyvärr..


pusspuss



Musik





Vad händer??

Hejhej

Nu är jag hemma.. händer det något kul idag då?? Hmm ja du kanske kanske inte ska allafall bara ta det lungt käka middag med familjen känns som jag alldrig gör det nu förtiden ajaj men det ska jag göra.. sen ska jag la ut och träffa en kompis eller något, är liksom så sälskapssjuk hahahah men det är sådan jag är.. Men tänkte ta en varm dusch snart tror jag så jag vaknar till lite granna:D..


Inte världens roligaste helg framför mig, men fredagen kan bli kul!!:D Gokart, En kompis till mig ska träna upp mig så jag tar en annan kompis i gokart;)..


Hemma

Hejhej mina sötnosar eller vad man ska säga!!!

Nu är jag hemma allafall har käkat lite lunch eller något åt det hållet, har vart på praktik idag men är helt slut har så mycket i huvudet nu!! orkar inte med allt, och det är för privat för att skrivas här.. vad händer idag då?? Joo ska nog förmodligen bara ta det lungt tittat på en film med en kompis eller något.. Joo föresten vi ska låna en hund som ska vara hos oss i några veckor tror jag, hoppas mamma kommer må bättre då, hade vart så himmla mycket bättre då.. men nu ska jag dra mig har tyvärr inget mer intressant och skiva om..

Jag fick en av min modellbilder jag har tagit, som sakt blöev dom inge bra tycker jag!! För att jag var inte alls fixad och var inte alls med på att jag skulle fotas förra veckan, men förmodligen kommer nästa gång när jag fotas gå mycket bättre!!! ska göra blonda slingor i mitt hår snart oxå.. ajaj

pussar på er


Godmorgon...

Hejhej

Shiiit vad trött jag är, snart gå och lägga mig igen. vart och sakt hejdå till mormor och morfar som har vart här sen i tisdags.. Men nu ska dom hem.. men vi hörs sennare.

pussar


Dåligt med uppdatering...

Hejhej

ja jag vet rikigt dåligt med uppdaterning men helt seriöst har jag inte haft tid eller någon datorn.. men nu kan man börja skriva lite igen.. Igår kom Jill till mig var med några goa och glada folk och drack och hade trevligt, men kom hem typ sent eller vad ska man säga tidigt på morgonen halv 6 men men så är det.. nu ska jag starx hoppa in i duschen tänkte jag..hoppas ni får en trevlig kväll!

pussar på er




Har helt ny dator oxå har inga bilder på denna tyvärr!!

orkar inte mer...


Nu ska man försöka sova!!

Hehej

nu är man hemma, ska upp om några timmar och jobba ige.. fyy det kommer va svin jobbigt.

NattiNattis på er

RSS 2.0