Jobba kväll

Hejhej

Förlåt för en rikigt dålig uppdaterning denna helgen,men har hänt så fruktansvärad saker som jag inte ens kan ta upp här för att det är för privat, jag kan bara säg så här nu är jag ännu mer rasist en vad jag var förut. Dom ska fan var tacksamma att dom får komma in i vårat land.. Ajaj igår var jag fört på sjukhuset sen möte jag Jill inne i stan vi åkte hem till mig käkade pizza med mamma, efter det gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan. där vi träffade några kompisar och tog en ficka på cafe vanilj. efter det åkte vi hem till en av min kompisar och titta på film..

Men nu ska jag käka något och sen börja fixa sig och ta sig till jobbet. Orkar verkligen inte jobba och inte söndag kväll kommer la vara lite kunder antagligen.. ajaj men ha det så bra hoppas ni har haft en trevlig helg..

pusssar på er




Hemma från jobbet

Hejhej

nu är jag äntligen hemma från jobbet.. ska starx lägga mig i min sköna säng.. shiit vad skönt det ska bli. och laddad för i morgon. vi hörs i morgon pussar

Lyssnar på just nu!!..

Hejhej

Har vart hemma ett tag nu kom hem typ tjugo i ett slutade typ halv tolv idag, riktigt skönt.. Fick reda på att jag fick ledig av skolan i slutan av feb när jag ska till sthlm skönt det, ska bli rikigt skönt att åka iväg.. Bara koppla av på spa och bara tänka på mig själv, behöver det känns det som.. ajaj nu ska jag lägga mig och sova lite tror jag för ska somsakt jobba kvällen orkar igenkligen inte det men måste. hörs senare

pussar


Lyssnar just nu på Cheryl Cole - Fight For This Love


Vad händer...


Är hos Alex



Fyllebild

                                      


Haha en liten störd jävel!!! Den bilden längst upp är i från sen sommaren förra året.. Blev för full så däckade, haha jag och elena hade lite kul som sakt ahah:P

Singelannons!

Störd jävel söker tjej!! Adda hans msn tjejer en rikigt man..

[email protected]


Men snälla!!!

Men snälla ja tänker inte svara på visa frågor.. Och verkligen inte om man inte skriver sitt namn. utan man är så feg och vara Anonym!!!







Lyssnar...


Hemma, men ska snart till Partille

Hejhej på er

Är hemma nu eller har varit det nu en liten stund... Fick reda på idag att jag ska få åka till sthlm vecka 8 på spa, tänkte kanske stanna lite där och träffa några kompisar, men får hoppas att dom kan betal så jag kan åka hem senare.. GRATIS resor och sånt är liksom inte alls fel, vissa har tur som JAG:D.. Men nu ska jag snart fixa mig lite, ska till Parille måste gå till banken tyvärr segt men måste..Vad händer sen då?? Hmm antar att det blir en rätt lungn kväll. Eller harni något förslag kanske?? ajaj nu kan jag inte skriva mermåste byta om..

pussar på er



Dags och säga godnatt

Hejhej

Nu är man hemma. vart hos en kompis och kollat film.. ska la lägga mig och kolla en till film och försöka sova lite.. Men hoppas ni har haft en bra kväll..

NattiNatti på er




Faan hatar snö!! Vill ha värme

Heej min go gubbar och gummor

Kom nyss hem från praktiken, så känner mig helt död.. Just nu snackar jag i tele med en go och glad 08 haha en rikigt skum jävel haha skoja.. men jag ska snart hoppa in i duschen tror jag är så jävla frösen, för det är så jävla kallt ut och det snöar det suger vill som sakt ha värme på mig.. Lånade två filmer från jobbet idag med, men vet inte vad dom heter så det blir en lungn kväll med bara massor med film.. men vi hörs sen kanske nu måste jag vara social mot min go kompis..

Men Shhiiit skriv ditt namn, du som är anonym och ställer visa frågor!!!

pussar på er



Men..


Seriöst du som skriver Anonym!! hur ska jag veta vem du är skriv ditt namn underlätter en aning, så kanske jag kan svara!!!


hemma

Hejhej

Nu är jag hemma.. ska ta med mig ett oboy glas och snart kommer en kompis, ska bara chilla lite snacka skit..

hörs pussar




Godmorgon

Hejhej

vaknade typ tjugo i sju, men nu är jag äntligen klar. Ska snart gå till tåget, har skola idag segt som faaan och så har jag värdens hålltimma med.. ajaj men vi får höras senare för nu ska jag välja vilken jacka jag ska ha betlutsångest:/ ajaj det fixar sig..

Dagens outfit

- Sletnajeans
- vitt linne
- randig långarmad tröja
- svart halsduk
- halsband

ska kanske ta kort senare så ni får se;)!!


pussar

Vad sjuka folk det finns!!

Hejhej

Jag såg på outsiders förut och det var det ju helt sjuka mäniskor asså.. En tjej som samlade på dockor och hon sa att dockorna pratade med henne, ahaha faan helt sjukt, sen var det en massa andra skuma typer.. ajaj nu sitter jag bara här vid datorn ska la snart lägga mig i sängen och glo på tv, och försöka somna i tid..


åh pratade med min kompis jenni från sthlm, hon kunnde tvärr inte komma ner den helgen jag fyller år, fyyy vad synd. men hon kommer nog ner senare.. faan vad kul det ska bli.. funderar på att åka upp till sthlm när vi har lov hade vart fett kul..

pussar på er

Hmmm...




Fråga allt ni vill veta om mig!!jag ska försöka svara på dom...


Ni börjar gilla mig..

Under går dagen, glömde skriva detta inlägget så fick göra det nu.. ska snart gå ut och göra något rikigt dåligt r*ka..

pussar på er

Nyvaken...

Hejhej

vaknade prc, nu ska jag käka lite frukost framför Tv:n.


pussar på er

ut..

Hejhej

ska snart ut och träffa en kompis snacka lite skit och så. sen ska jag lägga mig, så hörs i morgon på er.

pussar Nattinatti'


Hemma från gymmet..

Hejhej

Nu är jag hemma, har vart på gymmet med Jill tränade som fan, måste göra det känns mycket bättre då.. Just nu känns allt så himla ahaaa det går inte att förklara. Men det är jobbigt när man inte vet var man har visa personer, och när allt känns som mitt fel är det eller inte? vem vet.. Orkar inte hålla på att bråka eller tjafsa mer.. ajaj det löser sig säkert.. Jag har ju mina vänner, som alltid ställer upp.

pussar



Lyssnar...




Söndag...

Hejhej

Vaknade typ för en timme sen eller något, har bara hunnit käka frukost. Men ska börja göra fixa mig, ska till partille och möta Jill kolla lite allum och umgås innan vi ska gymma.. Men vi hörs senare när jag kommer hem!

pusssar

Föresten tack för alla kommentarer, men får gärna skriva något namn eller något i stället!!



Hemma..

Hejhej

Nu är man äntligen hemma, shitt var rikigt segt att jobba i kväll/natt idag men men vad gör man inte för att få pengar.. Nää nu ska jag lägga mig i min varma säng och titta lite tv innan jag somnar tror jag.. Hoppas ni har haft en rikigt trevlig kväll!!!

Pusssar och godnatt




En till Modellbild på mig:) vad tycker ni??

Vaknade nyss....

Hejhej

Nu är jag vaken och ska börja fixa mig, ska snart åka till jobbet, slutar vid två så är la hemma strax efter halv tre eller något. Ajaj hoppsa ni andra får en rikigt trevlig lördag. Supit och slåss inte allt för mycket..

pussar på er



Ny dag, Nya bekymmer...

Hejhej

Nu har jag prc diskat klart all disk!.. Som sakt igår var det rätt trevligt Väldigt lungt, jag och Jill var ju här hos mig sen kom några kompisar till mig och vi hade det allmänt trevligt:).. Vad händer idag?? joo jag ska bara ta det jäkligt lungt kanske sova lite innan jag ska jobba kvällen idag, och man kanske ska käka frukost oxå en rätt bra ide:)..  Aja men nu ska jag käka frukost..

Pussar



Mys med Jill<3

Hejhej

Har prc vart på servett och köpt dricka och lite annat skit.. ska snart ta oss några öl och bara sitta och snacka skit.. Kommer kanske några kompisar hit sen och bara chillar med oss rätt seg efter veckan får ladda med fest nästa helg eller något.. eller vem vet kanske blir ett jävla party sen, man vet ju alldrig;)..

pussar på er



fredag!!

Hejhej

Är hemma och väntar på att Jill ska komma snart, käka lite middag och sen funderar jag på om vi ska hitta på något kul ta några öl, träffa några kompisar. Vad har hänt idag, jo skolan segt som fan men slutade tolv allafall sen åkte jag och Anna och Jill till partille Gymmade på Sportlife, vi hade ingen klocka på oss så blev där rätt länge, men känns skönt nu efter när man har tränat..

Aja nu ska jag komma på någon mat jag och mamma ska äta! Vad kan man äta?? hmm aa det blir säkert något gott.. ska snart gå och möta Jill vid tåget med..

men puss på er




Nää vill bli Blond igen!!

oppsss...

Hejhej

Nu är jag hemma, har prc ätit mat Mikaelas egna sallad mums.. Som sakt har jag varit och ridigt med syrran och så klart höll jag på att ramla av.. Jag hängde typ ner på ena sidan av lurefix och jag trodde helt ärligt att jag skulle ramla av, men jag kom upp haha på något jävla sätt, måste sätt helt sjukt ut, jag liksom hängde ner vid hans knä typ haha, ajaj vad händer nu.. Inget typ ska bara ta det lungt, känner mig helt slut i kroppen..

pussar på er


Yees, Lönen ska ha kommit!!


Ska snart åka och träna...

Hejhej

Nu är jag hemma, men bli bara hemma en snabbis ska ta bussen och rida med syrran, ska bli riktigt kul. Galoppera i snö. hihi.. Så nu ska jag bara ta något och äta sen ska jag packa och gå till centrum och ta bussen.

pusssar



Jag och Lurefix:)

.....


Hem från Gymmet

Hejhej

Nu är jag hemma från gymmet, rikigt skönt vara det och inte tänka på något..  Men ibland tror jag att jag sätter för mycket press på mig, men det går ska man bli fin till sommaren då jävlar, nu måste jag bara ta något lite och äta..

pusssar

Ska dra till gymet...

Nu ska jag snart dra till gymmet, skönt att träna slippa tänka så mycket!!.. Vi hörs när jag kommer hem

pusssar


Hemma....

Hejhej

Är hemma.. men har inte hunnit skriva något pratade i tele och så.. och mamma kom hem nyss och som vanligt så dampar hon på allt känns det som, man hinner ju inte hem och andas ut innan hon ska komma och klaga.. Men vad ska jag göra idag då.. ska kanske träna eller så blir det bara och ta det lungt..

pusssar på er

Godmorgon...

Hejhej

Vaknade typ för 20 min ska snart springa till bussen, har praktik idag men jag orkar verkligen inte.. Ska fundera på att byta till något annat kanske med. Hmmm Vad tycker ni???

Någon skoaffär kanske Älskar ju skor'!!

Nattinatti


Hejhej


Nu ska jag gå och lägga mig helt slut, kanske bara för jag har ätit väldigt dåligt ida men har inte haft något mat sug alls, så är det la ibland.. men nu måste jag lägga mig

pussar



En rikigt gammal bild på mig!! Ååå vill ha tbx håret:)


Ska ju snart Tatuera mig..

Har många olika som jag vill göra, men kan verkligen inte bestäma mig!!

Denna kanske?


Är i skolan...

Hejhej

Shiiit vad seg jag var att komma upp i morse.. Men nu är jag i skolan har haft matte och det är ju inte prc mitt favorit ämne om man säger så. Det är typ en timma innan min andra lektion börjar så det blir att slappa.. Kanske ska gå och köpa en kaffe så man vacknar till lite..

pussar

Redan Måndag....

Hejhej

Förlåt för en dålig uppdatering, men har verkligen inte hunnit skriva något idag.. Idag har jag allafall städat mitt rm som var sjuuuukt hmm aa, det behövde städats kan man säga.. har också hunnit träna på gym rikigt skönt asså, nu ska jag verkligen börja och köra stenhårt in till sommren.. men nu ska jag snart lägga mig i sängen och bara ta det lungt glo på tv eller något eller kanske ta självmord nää vet inte allt är så fruktansvärt jobbigt!!!

pussar

Före



Efter





Satte upp Fyra speglar på väggen med, vad tycker ni??

Ridigt..

Hejhej

Har vart hemma en stund nu. har hunnit duscha och käkat pastasallad.. Idag vaknade jag typ vid tolv åkte till stallet runt halv 1, verkligen skit kul och rida, längesen jag gjorde det nu, men nu ska jag verkligen komma igång, fast jag inte just nu har en egen häst kan jag rida två andra hästar.. Ska verkligen komma igång med träningen igen, känns som jag inte har haft tid.. Men nu ska jag ta tid..

pussar på er



När jag rider Mira.. Shitt vad kallt det var men kul:).. Kul att man ser ut som en tjockis i den feta jackan!!!

Hemma från jobbet

Hejhej

Nu är man äntligen hemma.. sjukt jobbigt att jobba idag, se alla go och glad människor som har festat.. ajaj men nu ska jag fixa mig för natten.. hoppas ni har haft en bra kväll/natt..

pussar



Modellen jag haha..

Rihanna - Rude boy




Hiss eller Diss??

Hemma...

Hejhej

Nu är man hemma igen. Ska bara ta det lungt och käka middag innan jag börjar jobba. kommer nog hem väldigt sent inatt slutar 2 segt, är sjukt sugen på att festa!!!! Men hoppas ni andra får en grym party lördag.. Haha ni slösar penger jag tjänar pengar, det är rätt gött..

pusspuss



Godmorgon

Halluu

Nu är jag vaken eller har prc käkat frukost med Jill. Hon duschar nu och jag ska snart börja göra mig i ordning ska in till stan Jill ska lämna CV och jag ska hem jobbar ju kvällen segt men go pengar...

pussa på er


Föresten Grattis till Marcus som fyller 18år idag!!!

Hemma hos Jill

Hejhej

Nu har vi prc kommit hem till min bitch Jill som har tatuerat sig idag den blev skit snygg men hon ska fylla i blommorna någon annan gång.. ska med ta tatuering en kompis till mig ska måla ett motiv jag vill ha, kommer bli skitt snyggt, men är så himla nervös att det kommer göra ont, får la supa mig redigt full så man inte känner något hahah, nä jag tror jag klarar mig får la hoppas på det.. Nu ska vi käka lite tacos för är svin hungrig hörs senare


puss puss



Älskar skor!!



Skiiiitt

Tror jag har gjort det störta misstaget i hela mitt liv, vet inte vad jag ska göra. känner bara för att gräva ner mig så långt ner så jag alldrig kommer upp igen..... Faaan oxå har så himla lust att skriva allt och få ränsa hjärtat men kan inte för det är för privat!!



Hemma/ Plugga:/

Hejhej

Nu är jag hemma, ska snart sätta mig och plugga lite matte, fyy vad tråkigt men måste verkligen få G i det.. Men som sakt är så jävla slapp när det gäller att plugga.. Haft praktik idag som vanligt.. Vad händer sen då kanske ska träffa min gamla klass kompis, det var väldigt längesen ska la snacka skit eller något..

puss puss



Kom hem nyss

Hejhej

Förlåt för en dålig uppdadering men har varken orkat eller hunnit skriva något tyvärr.. Men nu är jag hemma allafall, haft praktik idag, det hände inget spc som jag kan dela med mig av.. Nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag, och sen ska jag träffa en kompis:)... Jo föresten skrev ju inte så mycket igår men jag slutade typ tolv eller jag gick hem var så jävla trött skulle igenkligen slutat halv tre men men.. åkte till Daniel på eftermiddagen, men var så jävla trött så jag somnade typ prc efter maten och vaknade av att daniel fråga om jag inte skulle lägga mig i sängen igen, så jag sov typ hela kvällen haha inte spc socialt av mig.. Aja men nu ska jag hoppa in i duschen...


pussar  på er


Skolan började idag........

Hejhej

Har tyvärr int bloggat på heldag men men så är det ibland.. Idag började jag skolan helt sjukt började tio slutade typ kvart över, kändes helt onördigt att ens kliva upp och ta tåget in till stan. Men efter det var jag och Jill kvar i stan kollade runt i affärer, jag köpte en väsa och en tröja, nu har jag verkligen nästan inga pengar men det löser sig.. Vi tog en kaffe innan vi åkte hem:).. När jag kom hem var jag med en kompis och bara tog det lungt.. Nu sitter jag här.. Haha somnade förut, är verkligen skit seg.. Men nu ska jag ringa ett samtal sen ska jag nig lägga mig i sängen kanske glo på tv eller något..


Pussar på er


Dagens outfit




Dagens Shopping

Blev tyvärr inga bra bilder, men orkde inte ta så många!! Lägger upp en bild på tröjan i morgon bilderna blev inga bra.. Men här ser ni väskan jag köpte allafall:D



Fixat oss klart!!

Hallluuu

Nu är vi klar och på G igen.. Rikiga snyggingr hhaha.. vi ska la snart gå ner till Centrum och jag ska ta bussen till stan sen.. men kanske ska käka middag här först får se.. Skriver sennare pusss puss

Hemma hos Jill...

Hejhej

Jag är fortfarnade hemma hos jill. Just nu gör jag typ ingenting Jill duschar och jag sitter här, vi vaknade la typ vid tolv eller ngt käkade frukost framför tvn och tittade på en film som var rätt så bra, men kommer inte ihåg vad den hette just nu bara för det. ojoj nu kommer jill.. aja skit i samma vad hände igår då?? Jill möte mig i Mönlycke centrum och så tog vi bussen upp till henne. Sen hemma hos henne käkade vi mest en massa gott och typ snacka skit, försökte planera om vi skulle hitta på ngt kul på feb lovet, men vi får la se.. Vi spara ju pengar till Turkiet resan, emn allt löser sig:)..

Vad händer nu då?? Jag ska la starx börja fixa mig lite och sen ska jag och Jill gå ner till Mönlycke centrum, varför inte ta en latte kanske om vi har råd. Det är ju alltid trevligt.. men ni får ha en trevlig dag, så skriver jag mer när jag kommer hem, för nu ska jag vara social mot min BITCH JILL haha..

pussar på er




:)

Följ min blogg med bloglovin

hemmabäst

Hejhe

Nu är jag äntligen hemme har jobba sen 8 i morse shiit vad set det var att komma upp, men det gick..Hände inget spc kul på jobbet som jag vill dela med mig av haha typ vist några dryga kunder och ngn dam som man bara kunde skratta åt, men men möter sånt varje dag.. Aja så nu är jag hemma ligger och tar det lungt, för ska nog förmodligen till Jill lite senare, men jag ska käka middag hemma med familjen först sen åker man in till stan och möter jill:).. Vet inte rikigt en vad vi ska göra hos henne men ngt kul kommer vi säkert att hitta på.

Vi kan komma på dom mest sjuka grejerna vi ska göra eller snacka om haha..

pussar på er



NattiNatti


ska dra ut nu...


Lär känna mig lite bättre!!


Godmorgon

Hejhej alla sötisar

Helt otroligt men jag är uppe och är fixad och klar, ska starx gå och möta daniel så ska vi göra lite saker, vi ska allafall fika på cafe och så kanske han kompis kommr, men skriver lite mer när jag kommer hem..

pussar


Dagens Outfit


Laga mat:)!!

Hejhej

Nu har jag typ bara tagit det lungt hela dagen jill åkt hem typ halv fyra.. Men nu ska jag allafall börja laga mat så man får ngt i magen.. Blir fisk mums. Daniel kommer snart oxå, så et blir en rätt lungn kväll käka gott och bara glo på tv. Kommer inte blogga så mkt, för det händer inget spc. aja hoppas ni får en bra kväll.

pussar



Godmorgon eller godeftermiddag

Hejhej

Vaknade för en timme sen typ jag och Jill, kom´i säng rätt sent igår men nu är vi på G.. Har prc käkat frukost, såklart snackar vi om sol bad och värmen shiiit vad jag längtar till Turkiet i sommar orkar inte med kylan nu nästan som jag tar en sita minuten nu, om jag hade haft pengar till det.. Jaja vad gör vi nu då Jill typ ska la fixa sig vet inte rikigt när hon ska hem, men någon gång allafall.. Daniel kommer hit senare men vet inte rikigt när ajaj nu ska jag sätta mig i soffan med en gosig filt runt mig och bara ta det lungt och glo på tv..


pussar på er




JAG VILL HA VÄRME NU!!! TRÖTT PÅ KYLAN

Nattbloggen

hejhej

Sitter hemma hos alex nu igen med jill. har bara tagit det lungt, skulle i genkligen se en film Taken men den cpade så det blev inte.. dom ligger i sängen och typ snackar skit och jag sitter här, börjar bli lite trött, men får la se när vi kommer hem.. ajaj ska la vara lite social nu mot dom haha snacka lite mer skit kanske se en annan film..

pussar på er

Vart i Allum, köpt nya skor

Hejhej

Nu är jag äntligen hemma, shiiit vad kallt det är ute håller faan på och dööö.. ajaj nu är jag och Jill hemma hos mig.. Vart i Allum idag med Bella och kollade lite:), Köpte ett par grymt snygga skor som man kan ha mer till våren och sommaren, inte nu..

Men vad händer i kväll då?? Jag ska la snart hoppa in i duschen är så himla kall, och sen göra mig i ordning.. Blir middag med mamma, syran och jill sen ska jag och jill, sen ska vi nog hem till en kompis och se på film eller ngt, vet inte rikigt en.. Men nu ska jag hoppa in i duschen..

pussar på er



Dagens köp!!



In till staden

Hejhej


Nu är jag klar, ska dra med Alex in till stan och hjälpa honom att hitta ett par snygga jeans eller vad det va han skulle ha:).. Jill kanske kommer in oxå hoppas det.. Ajaj nu ska jag borsta tänderna.

pussar på er

Dagens outfit


Godmorgon

Helluu

Nu är jag vaken, eller vaknade för typ en halvtimme sen. Men jag har inte hunnit gör så mycket mer en att äta frukost, brukar inte gilla att äta frukost men idag gjorde jag det:).. Jag vaknade först rikigt tidigt i morse av en jävla mardröm som jag inte kommer ihåg vad den handlade om nu.. nä nu ska jag ta det lungt glo på tv eller ngt..

pussar på er


nattinatti

Nää nu ska jag lägga mig tror jag. satt på mig lite mysigare kläder.. 

nattis nattis på er




Hemma från bion

hejhej

Nu är jag hemma från stan.. New Moon var visst bra, men alla kanske inte tycker om sådan filmer men det gör jag.. innan vi såg på bion tog jag och jill en kaffe på ett rikigt mysigt kaffe och bara snackade skit typ haha nää men det var verkligen jätte trevligt.. Nu ska jag nog snart bädda ner mig i min varma säng och titta på ngn film kanske eller så kommer jag bara somna.. hoppas ne alla haft en trevlig kväll för det har jag haft..

pussar på er


Kvällens outfit

Hejhej

Nu är jag äntligen klar ska snart springa till tåget och möta jill i stan, sen kommer grabbarna in vid åtta så det blir la innan ta en cafe och snacka skit.. ajaja ska gå nu

pusssar


Kvällens Outit



Klänningen från Vero Moda
Leggings ( ormskin typ) Rut mfl
Vitt linne från Bikbok

Fixa mig:)


Bokat Bio nu!!!

Hellluu

Det blir Bio ikväll ändå:).. Pratade just med Jill igen i telefon, så nu är allt bokat och klart.. vi ska se New Moon i kväll vid nio, det ska bli grymt trevligt så jag åker la in till stan tidigar och möter Jill och hämtar ut biljeterna, Ska försöka få med mig Daniel med kanske.. annars kanske ngn annan.. eller så blir det myigit med Jill bara, kan vara trevligt det med.. Men nu ska jag gå och kika i kylskåpet om det finns ngt gott, är sugen på ngt!!


pussar på er



Godmorgon eller godeftermiddag

Hejhej

Nu är jag på G, vaknade för en stund sen, känns bara som jag sover bort dagarna, det är inte bra.. Men idag tänker jag ta tag i mitt liv, snackade lite med Jill förut kanske ska gå på bio om jag hinner om jag inte ska träffa Daniel men jag vet inte hmm?? Jag har så jävla lust att åka till stallet och rida och bra koppla av men flisan har vi ju inte kvar det är ju i sådanfall om jag rider Mira en annan häst, men det får bli en annan dag när jag har frågat om det är okej..

Som sakt jag la mig kanske sent igår pga att två kompisar höll mig vaken, dom vara här och vi hade allmänt trevligt, ganska längsen jag träffa dom.. Men vi tog det bara lungt och snackade en massa skit typ.. Nää men nu ska jag la snart hoppa in duschen hade jag tänkt eller ngt..

pussar på er




Ensam hemma då

Hejhej

Vad ska man göra denna söndag kvällen, rikigt segt mamma är bort och syrran är la ute med sitt lilla Fjortisgäng haha.. Visst jag hade ju kunnat gå ut och träffa några kompisar, men helt ärligt är jag så  jävla seg, men det kan vara as skönt att vara hemma helt själv.. ajaj nu ska jag gå och göra mig en ost macka, börjar bli lite hungrig..

pussar på er


Seg Söndag...

Hejhej

Shiit vilken seg dag, har verkligen inte gjort ngt.. Joo föresten jag har städat mitt rum och det var verkligen på tiden haha orkade verkligen inte med den stora resväskan i mitt rum och en massa kläder som låg på golvet, så nu är det äntligen fint igen:).. Vad händer nu då? Inget spc ska bara ta det lungt känner inte för att göra ngt spc, förutom att jag ska äta middag med mamma innan hon åker:).. men ska vi starx äta

pussar på er


Klippa mammas hår...


Hej igen

Nu ska jag klippa mammas hår tydligen haha.. Men såklart kan jag det med, hon orkade tydligen inte ha slitet hår längre så får la klippa henne då, men det är bara kul.. sen ska jag käka vanilj glass med varma hallon mums..

pussar på er


Lördagens pary låt!!






För er som ska på pary idag;)!!!

Vart i stan...

Hejhej

Förlåt för en dålig uppdatering, men om jag ska vara ärlig har jag inte orkat skriva ngt idag.. Men idag har jag tagit det lungt hela dagen typ.. Kom nyss hem vart i stan skulle igenkligen gå på Bio men dom filmerna vi ville se var helt slut sålda, tråkigt men sant.. Vi gick allafall och käka middag på bee bar eller vad det heter ett rikigt mysigt ställe och rikigt bra mat:).. efter det gick vi och satt oss på ett cafe och bara tog det lungt och prata, så nu är man hemma, är igenkligen rikigt pary sugen men det får bli en annan dag.. Ngn som ska ha lite kul i kväll??

Vad ska jag göra då?? Hmm jag ska bara ta det lungt, tittat film med mamma kanske. aja men nu har jag inte så mkt mer att säga...

pussar på er

Dagens outfit

* Leggins ( svarta med orm mönster )
* Svart klänning
* Pälsjacka
* svart halsduk
* Svart sköna stövlar

orkar tyvärr inte ta ett kort och lägga in!!




Lady Gaga( Sjuk video )


Gott Nytt år

Hejhej

Hoppas ni har haft en rikigt bra Nyår!!!! För det har jag haft mycke dricka och goa och glad vänner:) Först var vi hos Carro käka middag och så, det var verkligen jätte gott.. Efter det drog till typ ngn vet inte vad han heter men det avr vekligen trevligt där.. ajaj mer får ni inte veta haha vi hörs senare

pussar




RSS 2.0