Pluggat klart...

Pust...





Nu är jag äntligen klar med två saker jag låg efter med. Nu är det äntligen klart allafall in skickat och klart.. Nu ska jag bara ta det lungt innan jag ska göra mig i orning och gååå till Jobbet, Jooo jag ska gå helt otroligt men det är härligt väder ut så det kan nog bli gött och få sig en liten promenad.. Nee nu ska jag ställa mig och diska lite snabbt sen lägga mig i soffan och glo på tv lite.

pusspuss



Söndag då..

Hejhej

Idag händer det verkligen inte mycket.. Ska jobba halv 6 till tolv så nu ska jag bara ta det lungt innan ska försöka få i mig något och äta nu tänkte jag... Vad hände igår då?? Joo jag tog det bara lungt med min älskling typ drack cola och käkade godis, det var ju lerumsdagarna så alla drack ju och så men var inte alls taggad på att dra ner till Hot chille så det blev en rätt lungn kväll.. Ne nu ska jag se om mina ägg är klara som jag har kokat och till det blir det macka och ett stort glas oboy mums.. hihihi

Funderar på att göra om lite på min blogg kanske men vet inte rikigt hur vi får la se..

Puss puss




Oboy är gott:)


Nu ska jag gå och handla

Hejhej

Nu ska jag gå och handla cola och lite godis upp till min älskling och bara ta det lungt.. Slängde på mig ett par svarta legging och en blommig kläning med vita skor enkelt men snyggt..

pussar






Lördag då!!

Halllu

Vad har hänt nu då? Hmm joo igår var vi ju hemma hos T-son och firade henne var grymt trevligt god mat och dricka, men tyvärr var jag inte så taggad på att dricka som alla andra vara, hade typ ont i magen som jag typ har varje dag nu känns det som, det är verkligen inte kul, Men det är så mycket tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud blir snart galen på mig själv.. Hade vart grymt skönt och åkt till turkiet i morgon bara slippa allt och tänka på sig själv eller jag vet inte Hoppa i graven nää nu kanske jag överdriver lite men det är så jäkla jobbigt allt ibland.

Funderar på vad jag ska göra idag med, sitter just nu hemma och inte gör ett skit, Joo jag snackar med en barndomskompis från stenungsund, snackar om att det hade vart kul och ses snacka gamla minnen och sånt.. Sen har jag en til plan att kanske träffa några kompisar som jag inte har umgås med, på hur länge som helst men vet inte dom ska dricka och så... Hmmm?? Men vi får la se vad som händer..

Pusspuss på er







Då var man fixad och klar

Hejhej


Nu var man fixad och klar har duschat fönat håret plattat håret sminkat mig och klätt på mig och snart är det dags att gå i väg, hoppas ni alla får en fin kväll, förmodligen kommer jag ha skit skoj..


pussar på er







Fredag:D

Hejhej

Har vart i skolan idag haft en lektion handel sen fixa jag en praktikplats som jag ska ha när jag börjar 3an, skönt att det är fixat... Handlade en present till T- son för vi ska upp till henne sen och fira henne hon tar studenten idag.. Haha självklart kunde jag inte låta bli att köpa något till mig själv så jag köpte ett par super snygga örhängen som jag ska ha på mig ikväll med en kläning funderar på att ha en vid med blå blommor men nu blir jag lite osäker så får se, men nu ska jag raka benen skit tråkigt men måste. ha det så bra

puss puss


Jag med dom nya örhängerna!!



Trevlig kväll igår

Hejhej

Nu är jag fit for fight igen efter gårdagens kväll var ju först hemma hos Ella käkade och drack och åt tårta, sen gick vi ut inte alla då men dom som ville och kunde först var vi på rock baren sen gick vi till chez Amis, sen blev jag lite väl full så jag åkte hem men annars var kvällen jätte trevlig.. Vad händer idag då?? Hmmm hade tänkt mig och sätta mig och plugga lite nu för det behövs verkligen, så himla tråkigt men man måste ju..

ajaj kanske skriver något kul sen pusspuss

ätit lunch och shoppat:)

Halllu

har hunnit med mycket fast att jag vaknade typ halv 11:).. Har käkat lunch då vi åt sushi mycket gott. sen köpte jag lite kläder för ville ha på mig något nytt, för ska till en kompis idag hon tar studenten så det ska bli kul..

 Jobbet ringde prc och fråga om jag kunde jobba kvällen det suger ju hade velat jobbat samtidigt som jag vill fira min kompis, men mne man kan inte vara på två ställen samtidigt:(.. kanske ska uppfia så man kan göra en kopia av sig själv ahhaa nää men vet inte.. Nä nu ska jag starx hoppa in i duschen och så, ni får ha det så bra så länge..
Shitt


pusspuss


Shoppingen för idag!!

Haha måste sluta shoppa så mycket, men jag älskar det:)<3




Jag fick också ett solpuder som jag ska ha nu till turkiet och sommaren:)!!





Solat!!

Hejhej

Inge vidare väder idag, därför har jag prc vart och solat i 20 min så nu ska jag ta mig en dusch sen får vi la se vad kvällen har att erbjuda, ingenting eller kanske Hmmm?? Idag har jag vart i skolan på en timmas lektion helt jävla värdelöst och åka inn kändes det som men ibland måste man, Kollade i lite affärer med Jill med köpte ett linne och ett par mjukis shorts typ jätte mysiga. Ja just det har vart på jobbet en snabbis med kollat jobb tider under sommaren fick en del tider. Jobba natt en hel vecka :).. ajaj nu ska jag hoppa in i duschen ska träffa caroline en snabbis sen till Linurs..


pusssar




Shoppa lite från Nelly.com???

Är så sugen på att shoppa någon fin kläning från Nelly.com vad tycker ni om denna kläningarna?



Lace Love Dress SEK 199, Club L - NELLY.COM


Vart ledig idag

Hejhej

Gött ät det har vart ledig idag. grymt skönt men klev upp typ halv elva och var på gymmet typ elva sen var det bara snabbt hem till Linurs plugga lite sen tog jag tåget till partille träffade jill när hon praktiserade på Vero Moda där jag köpe en tröja super snygg som jag kommer ha med mig till turkiet, testade en super snygg tajt kläning som var blommig men tyvärr så var den för stor och dom hade den inte i en mindre storlek det suuuuuger gillade den verkligen. den hade vart grymt snygg och ha med sigg till turkiet och att jag kunde ha haft på mig en på fredag när T-son tar studenten:) ajaj får la kolla i morgon i stan på vero Moda om dom har den i min storlek Villl haaaaaaaaa den!!!! Jag köpte oxå typ lite underkläder och en super snygg lite väska som jag ska ha med mig till turkiet:)..


Just nu sitter jag bara och tar det lungt, min älskling skulle iväg till Jula snabbt köpa något vet inte vad, men säkert inget intressant. Vad händer i kväll då??? Njaa det blir en rätt lungn kväll skola i morgon börjar 11 så får la kliva upp runt 9 men det är la okej..

pusspuss på er



Här är väskan jag köpte med, lite mer rockig stil älskar det:)



Jobbat,jobbat och jobbat

Hejhej

Har verkligen inte haft tid och blogga har jobbat hela helgen först fredags kväll sen hela dagen på lördagen och efter det gick jag till en kompis och vi sa satt ett gäng och bara tog det lungt.. Idag har jag också jobbat så klart fast inte hela dagen började tidigare 8 på morgonen, det jobiga va att jag vaknade typ halv 8 och skulle igenkligen gå men fick ta Linurs cykel och cyklade så det gick lite fortare..

Just nu är jag hemma hos min älskling eller jag typ bor här nu sover aldrig hemma hehe så är det orkar inte vara hemma bara massor med tjöt pallar inte det, och det känns som det blir lite bättre stämning när jag väl träffar dom. som förut käkade jag grilllat med mamma och hennes kompis åhh just det ja syrran med och det var ju trevligt.. aja inte mer med det.. allafall nu sitter jag hemma hos linurs funderar på och betälla hem lite nya kläder till turkiet resan med jill haha det är Faaan inte lång kvar asså så jävla gött kommer det blir..

Har någon något förslag jag ska köpa nu när jag ska åka ner??

pussar på er







Fixat Naglarna idag!!

Hejhej

Idag har jag tränat på gymmet sen hem snabbt duschat åkt in till stan har haft två timmars lektion näthandelm efter det åkte jag till Partille möta mamma köpte nya Bikinisar som jag ska ha när jag och jill åker till turkiet.. Asså det är faan inte långt kvar, har fått hem biljtterna och katalogen:) gött är det.. Ajaj Jag fixade min naglar med idag grymt bra blev dom.. Gjorde det på ett skit bra ställe i Partille dom har 30% så det kostade inte alls mycket men det är gäller bara till slutet av maj, men men det gör inget. Får la bara hoppas dom håller till turkiet annars får jag bara göra nya innan jag åker måste ju ha snygga naglar när jag åker ner.. ska se om jag kanske kan lägga ut någon bild men annars gör jag det i morgon..


pusspuss

snart in till stan:)

Hejhej

Vaknade typ för en timme sen. ska snart åka in till stan och möta Elena och umgås lite sen ska jag åka till gokartbannan i Torslanda möta min älskling och få min Iphone jag har köpte, gött är det slippa jävla Sonyericsson skiten.. ajaj nu ska jag la fortsätta göra mig i ordning tar tåget som går om ca 50 min så jag har tid på mig..

pusspuss på er



Kul det ska bli...

Hejhej

Har inte skrivit på ett tag nu, men har inte orkat typ men nu ska jag skriva lite.. Jobbade natt i natt så har bara sovit några timmar sen åkte jag med min älskling till allum han skulle kolla någon grej med mobilen och så passade jag på att köpa ett par skor, Jaaa jag vet inte ett par skor igen, men ni vet ju att jag älskar skor.. Jag köpte oxå en tröja som jag ska ha på mig ikväll när vi alla tjejer ska ut på krogen och fira att Jill har fyllt 18 en stor flicka nu:)

Nää men det ska bli rikigt kul. Vet ej rikigt vart vi ska gå en men det får vi la se:).. Sitter jag hemma hos älsklingen ska la åka hemåt om en stund, för sen kommer Jill och Ninni till mig då blir det käka dricka och fixa oss.. Så ni kanske får se hur snygg jag blir sen:)..


pusspuss


RSS 2.0