Vart i stan

Hejhej

Har vart i stan idag med syrran köpte ett svart linne en svart kjol och en tröja.. ska snart gå till Hulan syrran gör mig sälskap.. ajaj men vi hörs

pusspuss

Kvällsoutfit


Beställt!!!!


Vart och solat

Godmorgon på er

Har varit vaken en timme eller två vaknade vid nio typ att mamma ringde och sa att en telia gubbe skulle komma så det vara bara upp och klä på sig något.. Kom nyss hem, har vart och solat..

Ja just det ja, jag är inte i skolan idag för jag är inte på topp en vet liksom inte om smärtan kommer tbx och jag måste åka till sjukhuset igen.. Nu är jag igenkligen rikigt sugen på att äta en rikigt go frukost, men får tyvärr bara dricka och se om allt blir bättre, hoppas det!! ajaj nu har jag inte så mycket mer att skriva ska ut och ta en cigg sen vette faaan har någon något förslag??

Puss puss




Hemma hos Linurs

Hejhej

Nu sitter jag hemma hon Min älskling linurs.. Som sakt har inte kunnat blogga så mycket för var tvungen att åka till sjukan igår och stannade över på natten, men kom hem idag vid fyra tiden.. Hur jag mår?? Hmm jaa lite bättre men har fortfrande ont, Tänker inte säga så mycket mer om det.. 

Sitter just nu och väntar att min älskling ska duschat klart så vi ska se på ett avsnitt av sveriges värsta bilförare, Ja jag vet att det började åtta.. Men vi ska titta på det nu istället.. Annars blir kvällen rätt lungt får se om jag kan somna sen eller om jag måste tugga i mig en massa verktabbleter eller inte fyyy det suger asså.. Imorgon blir det tyvärr ingen skola heller får se om smärtan är kvar eller inte annars blir det bara att åka till allingsås igen, Orkar inte det:(

Tjäns inte som läkarna kommer fram till något bara frågar samma saker gör samma saker.. ajaj får la tugga tabbleter resten av mitt liv, Nää jag skoja det fixar nog säg....... Hoppas jag

Hmm nää nu får han komma vill titta på avsnittet nu!!!


pussar på er



Tittta på Andra Avenyn nu..


Hemma från Sjukan...



Hejhej

Nu är jag hemma har vart på sjukan.. Nu sitter jag hemma och bara tar det lungt.. Funderar på att beställa dom fina skorna vårn Nelly.com eller vad tycker ni?? Hmm annars ska jag bara ta det lungt hela dagen, kanske se om det finns något kul på Tv haha typ Disney chanel Hannah Montana typ..:) Nää Shiit nu är jag barnslig men jag älskar det..

Pusspuss



Dags att gå till tåget

Godmorgon

Nu ska jag starx gå till tåget börjar 10 dag men jag trodde jag började ni så tog rätt lungt nu när jag fick min exstra timme.. sitter här och funderar om jag ska följa med Jill och curry och Gyma idag, men hittade inga kläder och kanske ska träffa en annan kompis caroline idag vi får se.. Ska fixa gym kort på vattenpalatset i stället. nää men nu måste jag gå ha det bra

pussar

Mensvärk!!!!!!!!

Gomorgon

Sitter upp nu och alla sover typ. har sådan jävla mensvärk:(.. fyyy faan inte kul, kan inte sova. Ska kolla om vi har några värktabbleter hemma nu..

hörs sen



Dags att gå till bussen

Nu är det dags att gå till bussen eller starx allafall.. börjar jobba om en halv timme så.. men hoppas ni får en underbar kväll..

pussar på  er



Hemma...

Hejhej

Nu är jag hemma har ju vart i skolan idag slutade typ halv 11 så jag och Jill åkte hem till henne där curry väntade på oss vi käkade typ lunch och sen åkte vi hem till Lerum.. Har typ prc kommit hem men har allafall hunnit sola idag, så nu sitter jag hemma ska bara ta det lungt innan jag ska jobba kvällen.. Händer det något roligt för er ikväll kanske..

pusspuss



Grymt trött..

Godmorgon på er

Tyvärr är jag grymt trött och på något sätt grymt dålgt humör men så kan det vara.. så har inte så mycket mer att skriva ska gå ner till tåget snart och åka till stan, börjar kl 9 men slutar 11 idag och det är skönt..

Hörs när jag kommer hem.

Är hemma, har sädat mitt rum

Halluhallu

Nu är jag hemma eller har vart hemma en stund, har hunnit sädat mitt rum, joo det är sant haha grymt tråkigt men det måste göras det med tyvärr.. Nu sitter jag och funderar på vad vi ska käka idag.. Hmmmm?? Kanske pasta eller något.. Njaa vi får la se vad det blir för något.. Nää nu ska jag gå och platta håret lite..


pusspuss


snart ta tåget till stan..

Nu är jag fixad och klar orkade inte ha på mig något spc.. Men jag känner verkligen inte för att åka med tåget till stan för en jävla lektion känns så himla onördigt, skulle igenkligen behöva städa mitt rum, det suger men det får jag göra när jag kommer hem!!:(

Har sådan jävla mensvärk med fyy hatar det. Ojj vad jag svär och verkar vara på dåligt humör nej då, eller jo kanske lite.. Hela dagen känns så himla värdelös.. ajaj jag får la gå ner och trösta mig med en cigg

hörs sen

Godmorgon, vackert väder idag

Heej

Hoppas ni har sovit gott för det har allafall jag gjort.. Vaknade typ nyss, ska snart gå ner och ta mig en cigg i det vackra vädret sen blir det och ta en dusch, skolan idag tyvärr men börjar inte för en två och det är gött och har bara en lektion på torsdagarna.. Nää nu ska jag inte skriva så mycket mer.. Joo förutom att jag har hitta ett par super snygga skor som jag ska köpa lätt:).. Hittade dom på Nelly.com , nu vill jag bara att det ska bli ännu varmre ute..

pusspuss

Vad tycker ni kom skorna, visst är dom snygga??

Biasia SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Grillat mums

Snart dags och lägga sig.. skola i morgon men börjar ganska sent vid två tiden.. Har käkat grillar med älsklingen och tittat på true blood, nu är det la dags och lägga sig..

pusspuss

Mitt ModeTips


:)


Vart ute i solen

Halllu

Kom prc in har vart ute med Jill och curry köpte lite gott och äta och satte oss på en brygga vid aspen och bara tjötade och tog det lungt.. Vaknade la runt 11 idag och Jill kom la hit runt 12..

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik funderar på att sätta mig i solen och sola lite men tyvärr så blåser det lite för mycket kanske Hmm?? a vi får la se, men eller hur är det skönt att värmen börja komma.. Älskar värmen:D..



Vart och solat..

Hejhej
Shiit nu var det verkligen länge sen jag bloggade.. men har vaken haft tid eller ork.. Ajaj men nu ska jag försöka komma igång igen.. Har prc vart och solat, känner mig så blek så nu är de dags att få lite fin brun färg på kroppen.. Vad händer nu då?? jo jag ska bra ta det lite lungt kolla på avsnitt från True Blood eller något så tiden går,, För väntar på att Linurs ska sluta jobba så vi kan hitta på något kul:D
pusspuss
Solana solarium

RSS 2.0