Kanske ska ta tag i bloggandet

Hejhej

Förlåt mig för jag inte har bloggat men har varken haft tid eller ork har haft så mycket nu i huvudet. Allt från Kärleken till turkiet resan och vännerna och jobbet.. Så har bara inte huninit.

Idag har jag allafall jobbat och nu är jag hemma ledig i morgon så himla skönt.. Vad händer ikväll? Hmm ja vi får se vad kvällen har attt erbjuda:)..

Just det ja har blonderat mig lite till:) Vad tycker ni?

pussar på er



Är i Torslanda

Hejhej på er

Är hemma hos Elena har vart här sen typ halv tre.. Vi har solat snackat skit målat tånaglarna och käkat kladdkaka nu ska vi snart åka in till stan tror jag, får la se vad vi hittar på.. Sen blir det bara hem för mig och packa det sista.. Nu känns det nästan som jag börjar få resferber.. haha men det ska bli sjukt kul..

pusspuss

Godmorgon

hejhej på er

jag vaknade typ prc ligger i sängen och funderar om jag ska leta efter min svarta shorts här hemma hos linurs för hemma hos mig är dom inte.. sen så ska jag la gå hem och tvätta det sista..

pusspuss

Tidsändring..




fixat mina naglar.

Hallluu


Kom hem för en stund sen har bara hunnit käka middag och så.. Har ju vart in till partille och fixat naglarna blev verkligen jätte nöjd. Sen växlade jag pengar och köpte det sista som jag ska ha med mig för resan..

pussar





In till allum










Seg söndag


Hos en kompis

Hejhej

nu är jag och jill hemma hos ballen och bara tar det lungt..

hörs sennare kanske

pusspus

Ut i stormen..

Hejhej

Nu har jag tvättat en del men ska forsätta segt är det verkligen.. Ska strax gå ut i stormen nää men asså helt ärligt det  blåser som faaan här men man måste ska ju möta Jill vid tåget sen får vi se vad som händer i kväll.. Nää nu måste jag hänga tvätten sen gå..

pussar


arg som faaan

Hejhej

shiit är så himmla sur och arg allt bara blir fel nu innan jag ska åka och en massa shit.. Sen så kommer det fram andra saker som man funder kring vad sånt kan hämna här. Nu ska jag allafall gå hem och börja tvätt kläder som jag ska ha med mig till Turkiet en jävla massa kläder som jag har haft hos Linurs, sen får vi la se vad dagen erbjuder kanske att elena kommer till mig vi får se.. Inget roligt väder ute heller så det gör det ännu värre.. ajaj

pusspuss



Sommarlov då

Halluu alla glada

Nu har jag äntligen sommarlov fast det känns inte som det:(.. Tråkigt väder hmm aa hoppas det blir bättre väder när jag har kommit hem från turkiet... Efter skolavslutningen följde jag med Jill och kolla på present till hennes mamma och sen åkte jag hem.. Nu sitter jag här hemma hos älsklingen har prc delat på en pizza så nu liggar han ut slagen i sängen och tittar på film, ska la göra han sälskap tänkte jag.. ha det så bra

pusspuss

Smultron - Fragaria vesca


Just nu..


Vart i skolan

Hejhej

Kom nyss hem till Linurs hade inte mina hem nyklar så fick åka hit i stället.. Har vart i skolan idag fast inte så länge.. Nu ska ja bara ta det lungt sova lite för är jävligt trött, sen får vi la se vad som händer.. I morgon är det ju sista dagen i skolan innan sommarlov fett gött asså..

ajaj har inte så mycket mer att skriva.

pussar



Vad ska man göra?..

Hallu igen

Har prc gjort mig i ordning lite har duschat och sminkat mig och hittat lite kläder och ha på mig.. Men vad händer nu då, ska la förmodligen ät middag med mamma om det inte bli ändrade planer..


pusspuss


Tråkigt väder ute:(

Hej igen

Shiit vilket tråkig väder det är ute.. Allafall nu har jag varit duktig skickat in det sista inlänings uppgiften jag skulle göra så nu känns det skönt.. Ska starx gå och sola tänkte jag.. så vi hörs senare kanske

pusspuss




Hemma

Faan Shiit vilken tur att Jill sms mig!! Hade inga lektioner idag. Han prc hoppa på tåget då hon sms att samhäll var inställt, tur var att jag inte hunnit åka in till stan.. Så nu sitter jag hemma har prc hängt tvätten käkat lite frukost och nu kollar jag lite innan jag ska växla in pengar.. Fick ju för längsen 30 turkiska lira av en kunde det är ju ca 150 svenska kr gött är det.. men vet inte rikigt hur mycket jag ska växla inn hmm?? Får la se..

puss puss på er


1

Godmorgon på er

sitter här färdig och ska snart gå ner till tåget och åka in till min skola segt men nu är det långt kvar innan sommarlovet börjar.. Igår var jag med t-son i allum. Innan jag kom dit sa jag till mig själv att jag inte skulle köpa något!1.. haha men så blev det inte.

Jag köpte:
Två Navelpercingar
två örhängen
ett halsband
en ring


Som sakt det blev en del jag köpte ändå, men det gjorde jag bara för ur & pen hade 50% på alla smyken så det vara bara och plocka på sig:).. Nää nu ska jag inte tjöta så mycket mer. ska börja klä på mig det sista och sen gå ner.. Ha det så bra

pusspuss




Lördag..


:)

 


Äntligen fredag:)

Hejhej på er

Hoppas ni är på lika bra humör som jag.. Jag Kom nyss hem har vart och shoppat lite nytt som jag kanske ska ha på mig ikväll när vi ska fira en kompis som tar studenten, så det ska bli kul. Haha förmodligen är han jätte full. Nu ska jag sätta mig på balkongen lite tänkte jag ta mig en cigg och sen någon gång ska la jag och Linurs få något i oss och äta. Hmm får la se vad det blir..

Ni kanske undrar hur gårdagen var eller? Jag var allafall med T-son möte henne vid aspen så låg vi där och solade och snackade massor med skit och käka så klart något, det var allafall jätte trevligt, men sen börja det blåsa så mycket så vi gick och köpte en glass och gick hem till mig, där satte vi oss på balkongen och snackade. Sen slutade typ kvällen med att vi åkte upp till välsjön eller vad den heter där ella och T-son badade medans vi andra tittade på fyy det såg rikigt kallt ut.. Joo just det ja vi åkte till Oves allihopa och käkade. Ne nu ska jag sätta mig i solen.

Ni får ha det så bra så  länge. puss på er


                            
                              


:)


Det börjar närma sig sakt men säkert:) Till sol bad party och så klart shopping!!


Turkiet




Torsdag..

Hejhej


Kom nyss hem.. har sovit hos linurs i natt så kom hem nu gick för bi caroline och sa hej till henne:).. Nu ska jag snart träffa T-son och vi får la se vad som händer:).. Det är ju fint väder så vi kommer absolut vara ute.. tänkte passa på att ta på mig en av mina nya bikinisar mn har inte bestämt mig för vilken en:)..


pussar på er



Ner räkning


Plugga,plugga och plugga

Hejhej

shiit vaknade med ett stor leende på läpparna det är vacket väder ute. så har legat ute lite i solen och pluggat men fattade ingenting så ska åka till mammas jobb och se om jag kan få någon hjälp. Nää men det är så jävla tråkigt att ligga och läsa en jävla bok när man inte fattar ett skit. ajaj så nu ska jag hoppa in i duschen gör mig i ordning lite snabbt sen ta bussen.. får sola i morgon om det blir bra väder, men antagligen så blir det de:D..

pussar på er

Dags och sova...

Hallu

Nu är det dags för mig och sova.. Är hemma hos älsklingen och han sover redan så ska krypa ner brevid..

Nattti Natti



Vackert väder

Hejhej

Shiit idag är det ändå okej väder ute rikigt gött.. Har vart i skolan idag haft två lektioner och dom gick bra fick reda på mitt betyg i Idrott fick G, det var la bra :) sen fick jag reda på att jag är nästan G i engelska gött är det. Ja just det ja Jag och Jill var in på Forex och kollade lite inför turkiet resan så jävla gött att vi snart ska åka i väg...

Ajaj nu är jag hemma har prc byt om till ett par jeans shorts och ett linne. Så nu ska jag försöka plugga lite snabbt sen ska jag tydligen hjälpa Linurs med något i lekstugan men vet inte vad.. ajaj

pussar på er


Gratis kläder!

RSS 2.0