Haft körlektion

Tjenare

Jag hade min första körlektion idag och det gick jätte bra:), fast att jag var super nervös hihih. Läraren tyckte jag körde bra men det var visa grejer som jag måste öva lite mer på, och så tyckte han att ja gjorde en grej jätte bra som inte alls många gör tydligen, hihhi det höjer ju självförtroendet lite.. Så nu ska jag verkligen ligga i med körkoret köra mycket med mamma som möjligt och ta mina tio lektioner och så klart plugga en massa, det blir mycket nu att tänka på körkortet, skolan och jobb men om man ge sig fan på det så kommer det att gå..

Nu är jag alla fall hemma ska käka lite frukost och ta det lugnt, sen ska jag ta tåget tjugo över 11 ska möta en klasskompis inne i stan vi ska fika innan skolan och prata om vårat UF arbete som vi ska börja med i skolan.. Efter skolan ska jag direkt till jobbet, jag jobbar hela kvällen, så det blir typ inget bloggande tyvärr..

Ska passa på att kolla efter en ny skinjacka inne i stan och ngn ny snygg tröja.. Hmm vart hittar man snygga skin jackor som är unika, vill inte ha som alla andra, men inte för dyr såklart..

kyssar




Kollat på stuga idag

Tjaa

Idag har jag jobbat och så har jag och linurs kollat på en stuga på en hästgård, rätt liten men det är ju bara en etta, men något som man kanske kan börja med, eller så får vi se om det dyker upp något annat.. Men det hade vart rätt nice och bo på en hästgård, kanske man kan bli fodervärd till någon häst eller något:).. Ne nu ska jag glo på tv lite sen lägga mig ska upp jätte tidigt i morgon jobba..
pussspuss

Hemma hos Älsklingen

Hejhej

Kom nyss hem till min älskling.. Har vart hos en i Jonsered men var inte där så länge, en av killarna gjorde värsta tabben han skulle klättra ner från fjärde våningen med hjälp av ihop knyta lakan, gick inge vidare, dom fick köra honom till sjukhuse.. Nu sitter jag här i soffan och en kompis till Linurs blir tatuerad.. Jag ska ju upp i morgon och ska la upp typ halv 6 ingen sömn typ.

Vad har hänt idag då? Jo jag har vart i allum och byte ut min jeansleggings och köpte en tröja örhängen och en till grej.. just det ja Linurs klippte sig med.. ajaj nu har jag inget mer att skriva

pusspuss

Hemma:)

Hejhej på er

Nu är jag hemma eller har vart det ett tag.. var i skolan snabbt men vi hade tydligen inga lektioner idag så åkte in helt i onördan fyy faan vad segt hade kunnat sova istället.. Sen har dom börjart med Uf i skolan men och jag har ingen grupp en , hmm vet inte hur jag ska göra?? kanske får komma på något helt eget Nää fyy vad jobbigt det låter, jag får la ta det som det kommer. Imorgon kommer jag absolut inte gå till skolan för vi ska ha skololypiad fyy vad segt och ute också, leka massa med lekar är verkligen inte min grej..

Nu ska jag snart fixa till mig lite till, sen ska jag ta tåget in till stan och möta Linurs ska till NetonNet och köpa en grej hiihhi:).. Sen ikväll blir det nog förhoppningsvis att vi fixar den och städar och får la laga något gått att äta med:)... Just det ja letat efter en snygg skinjacka men hittar ingen jag vill ha:(, men det kommer la.. ajaj nu ska jag fixa mig. ha det



pusspuss




Vad tror ni vi ska köpa?



Jobbat!!

Hejhej

Shiit vad jag är trött på detta vädret asså, är så himla seg hela tiden..Har allafall jobbat idag och kom hem för en stund sen, har haft problem hela dagen med våra pumpar så det har vart segt.. Innan jag skulle ta bussen hem sprang jag in på Lindex och köpte lite under kläder, haha det kliar verkligen i fingrarna när man har fått pengar.. Köpte liksom ett par super snygga jeans leggings igår dom är typ gråa med hål och spets svårt att förklara men har ingen bild, sen köpte jag ett linne med.. Nää nu ska jag hoppa in i duschen tror jag..

Åå just det ja köpte ju ett par super snygga skor i söndags med haha:), som jag har fixat till lite själv också:).. ska ta kort och lägga ut en bild:)

puusspuss


Jobba och möte i skolan

Halluu

Kom typ nyss hem, ska starx ut och övningköra lite med mammsen.. Idag har jag jobbat sen åkte jag in snabbt till stan och va på möte med skolan, snackade om jobb och praktikplats och sånt, får la se hur det blir, men nu ska jag vila lite innan jag ska köra..

puss på er




Strax sova

Halllu
Nu är jag trött har jobbat hela kvällen och nu är jag hemma hos min älskling, ska sova nu
natti natti

Freedag:)

Hejhej på er

Idag har jag vart snabbt och kollat en grej och allt gick bra.. Jag har också vart och kollat på lite möbler, ska ju som sakt försöka hitta något att flytta till och det är lika bra att kolla lite grejer nu för sen har man ju inte råd.. Nu sitter jag i Linus soffa och bara tar det lugnt, ska jobba kvällen sen så det blir ingen riktigt röj kväll.. Min chef ringde mig förut med så måste hoppa in och hjälpa till nästa vecka måndag, tisdag och onsdag för ingen annan kunde jobba hmm ajaj det är ju pengar men då blir det ju ingen skolan, undra var lärarna kommer att säga.?

Igår jobbade och sen åkte jag, Linus och jocke till Ikea och köpte lite grejer.. Jag köpte bla ett snyggt bord i valnöt eller vad det heter grymt snyggt.. Men nu ska jag glo på tv och ta det lugnt innan jag jobbar..

kyssar





Jag vet!!! Har ett blåmärke på benet, men bilden är inte fixad så mkt.

Ny duschad:)

Hejhej

Nu sitter jag här i min älsklings soffa och är helt ny duschad, ska snart bädda ner mig i sängen för ska upp och jobba i morgon, skolan börjar igenkligen i morgon men måste jobba... vad har hänt idag då?? Jo först var jag hos läkaren men inget som jag tänker dela med mig av, sen hämtade Linurs mig och vi åkte hem och tog det lugnt innan vi åkte Alingsås till jocke och var där, efter det åkte vi hem till Linurs mamma och käka grillat mums och nu sitter jag här.. men nu hinner jag inte skriva mer, sov sött.


Natti Natti



Helt slut efter jobbet!

Hej på er

Shiit nu sitter jag äntligen ner och tar det lugnt, kom nyss hem till Linurs och vi bara tar det lugnt dom nördar ett jävla spel som han har köpt å jag bara sitter framför datorn och glor.. Har haft sjukt mkt att göra idag på jobbet jätte mycket kunder så ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit.. Mamma skicka ett sms och sa att hon tog med sig en hund från hennes kompis som heter Vanten men jag vet inte om hon skojar, men den hunden är sjukt söt ser ut som en rikigit buse, med ena örat uppe och det andra nere.. får la se om hon skojar inte, gjorde ett litet test på henne.. skicka ett sms och bad henne ta en bild på honom när hon kommer hem, då får vi se om hon skojar eller inte.. Hmmm vad tror ni??


Shiit nu kända jag at jag blev hungrig med har inte käkat något idag förutom att jag har druckit en Redbull men det är la inte spc mkt.. ajaj får la se om jag en orkar käka har faan inte pengar till det:(, min första pengar kommer ju på torsdag och sen måndag så det blir och leva på ingenting just nu.. men nu har jag inget mer att skriva, hoppas ni har haft en bra dag..


kyssar




Är i alingsås

Hejhej


Nu sitter jag hemma hos min älsklings kompis och bara tar det lugnt.. Idag har jag jobbat hela dagen och när jag slutade åkte jag och min älskling och handla lite go mat och åkte hem och fixa det.. Riktigt gött var det.. Grillat kött kan det inte bli bättre och med bra sälskap :D...

Nu sitter jag vid jockes dator och nördar lite, dom små pojkarna sitter i soffan och spelar ngt jävla spel.. Jockes flickvän kommer nog strax med, kan nog bli lite trevligt.. Men det blir en rätt lugn kväll för ska jobba i morgon, men jag är jävligt sugen på att festa men det får vänta.. ajaj har inte så mycket mer att skriva.


kyss

Fredag

Tjenare!
Hoppas ni mår bra, men mig är det helt okej!.. Idag har jag vart i stallet ridigt Mira fast det var svin varmt typ 27 grader höll på att svettas ihjäl haha aa eller nästan alla fall.. Nu är jag hemma hos Linurs har käkat och duschat och så..
Kvällens plananer blir rätt lugna skulle kanske upp till en kompis till Linurs och grilla men får la se.. Jag ska ju jobba i morgon börjar tolv så det är rätt lugnt ändå:).. Händer det något roligt för er kanske?
Kyss kyss

Höstens måste för mig!

Fem saker så jag måste köpa till hösten!!!!!


1. ett par super snygga skor i denna stilen typ
2. En ny snygg skinjacka



3. Något i fårpäls ska tydligen bli så inne i höst, men vi får la se:)



4. Ett par Baggy jeans. Så himla skönt och ha på sig, och så klart snyggt.



5. Massor med olika smycken ringar mm:)




Vaknade för en lite stund sen

Hejhej på er
Jag har typ prc vaknat, eller för en stund sen har bara legat i sängen och inte gjort något.. Sen ringde mamma och frågade om jag ville rida men vi får la se hur det blir med det, om man orkar hmmm?? har mer saker som jag måste få gjort så får la se:)... vad händer annars idag typ nada ska kanske se om jag ska träffa en go kompis eller ngt ..
ajaja ha det så bra
pusspuss

dålig på att uppdatera

Hallu

Det var ett tag sen jag skrev nu, men har varken haft orken eller tiden.. sen är jag så himla trött på min design därför blir jag nog mindre taggad på att uppdatera Nä jag vet inte riktigt... Hmm men ska börja skriva igen..

Idag har jag vart hos läkaren och sen åkte jag och min älskling in till stan jag hämtade mina linser sen åkte vi till Netonnet eller vad det heter och köpte lite andra grejer.. Nu sitter jag här hemma hos min älskling och bara ta det lugnt.. Har haft sådan jävla mens värk till och från hela dagen så har inte varit på bästa humöret men har försökt att hålla masken.. Men nu känns det som den har släppt tog en tablett och bara tog det lugnt.. Vad händer nu då?? funderar om jag ska se på en film med killen om han känner för det och bara mysa eller något riktigt dåligt väder ute ju.. ajaja har inte så mkt mer att skriva...


ha det så bra

kyssar




En av bilderna från fotograferingen med Lstudio.se

RSS 2.0