Kom hem nyss

Hejhej

Har inte hunnit uppdatera så mkt för jag har jobbat och så.. Men allafall kom nyss hem har vart på ullared och köpt en massa skit och nu ska jag duscha och ska till stenungsund lite senare..


pusspuss

Fotograferingen

Ni fick ju reda på att jag skulle på en fotografering igår. har fått se bilderna. men tyvärr så har inte fotografen hunnit fixat till dom. men Tänkte att ni skulle få se några..

Fotograf: Niclas Lundin ( Lstudio )















Kommer mer!!!


Trött

Hallu

Shiit vad seg jag är. har jobbar natt hela veckan så sover typ på dagarna. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen bara glo på tv innan jag ska jobba..

pusssar

Fotografering idag

Hallu
har prc vaknat.. och snart ska jag hoppa in i duschen. ska fotas idag med ska bli rikigt kul.. men vi hörs kanske senare om jag hinner.. ska jobba natten med idag ..
pusspuss

Faaan vad kul

Hejhej på er

Har vart och jobbat idag och nu är jag hemma.. Ska dygna typ idag så jag vänder på dygnet ska ju jobba natt hela denna veckan.. Vet ni vad ska också fotas i morgon ska bi as kul:D. men nu hinner jag inte skriva mer måste ringa ett samtal

pussar



Faan vad gött och sova

Hej igen

Shiit jag somnade till lite, rikigt skönt var det.. Är verkligen hur seg som helst funderar på att stanna hemma hela kvällen och sova och titta tv.. behöver ta det lungt ibland med, ska ju upp och jobba i morgon liksom..

pusspuss



Hmm


Shiit vad seg jag är

Halllu

Kom nyss hem från jobbet. Shiit vad död jag var när jag vaknade i morse och sen skulle man gå till jobbet oxå när man var så jävla trött..

Igår var jag med Jill och några andra först bada vi vid båtbryggan sen stack vi till en fest, det var la rätt okej där, men tråkigt att man skulle upp och jobba var så jävla taggad på att supa.. efter det stack vi och bada igen haha rikigt gött men jävlar det var jäkligt kallt och gå hem..

Kunde inte rikigt somna heller igår, för man hör så mkt skit hela tiden eller skit och skit kanske är fakta med. Jag vet liksom inte vad jag ska tro längre. Kan fan inte lite på någon.. Känns som jag bara skiter i allt fast att jag gillar personen mkt men är verkligen inte kul och höra.. Man vill ju känna sig älskad och inte höra så jävla mkt skit hela tiden.. Nää jag vete faan vad jag ska tro längre.. Pallar inte mer snart.. Ge mig en utomlans resa nu..

Allafall sitter här i soffan hemma och dricker min matersättning och funderar på vad jag ska göra med mitt liv, just nu funderar jag på att bädda ner mig i soffan för mig själv och titta på en film, blev ju inte många timmars sömn i natt, vad blev det kanske två max.. men nu ska jag ringa lite samtal innan jag lägger mig ner och glor på film..

pusspuss



Nattdopp

Hejhej allla sötnosar

Vaknade nyss ligger i soffan i vardagsrummet och bara tar det lungt, får se vad som händer idag.. Mamma kommer hem en sväng lämnar mat till mig och hämta syrran.. Kunde tyvärr inte följa med upp på poolparty för jobbar i morgon, så får se vad som händer..

Vad hände igår då, jo jag var med elena och emelie först sen åkte vi hem till peter och träffade dom en lite stund sen åkte vi till båtbryggan och träffa några. Hhaa jag bada, men det var lite läskigt när det var såä himla mörkt men det var varmt och skönt.


puss puss



duschat..






Vilket skit väder

Hejhej

Ååå shitt hatar verkligen detta vädret.. har typ bara legat här i min sängen.. Joo jag har matat dom små liven och sen bara legat här.. Vad händer idag då? ska kanske upp till stenungsund men et inte om jag orkar rätt skönt och vara hemma själv. Får la se om det blir att man träffar någon kompis lite sénare.. Jag måste städa med och det suger verkligen, Kanske därför jag inte orkar kliva upp för då vet jag vad som måste göras..

pusspuss



Hemma igen

Hejhej

Nu är man hemma igen följde med alex hem till honom snabbt och hämtade lite öl. Så nu är vi hemma igen och bara tar det lungt. Ikväll blir det chill kväll dricker lite öl och bara ta det lungt.. får se vilka som kommer men det blir jävligt lungt..

ajaj skriver lite senare

pusspuss



Trevlig kväll igår!!

Hejhej

Igår hade jag en mycket trevlig kväll med trevligt folk. käkade middag drack och hade allmänt trevligt. Nu ligger jagi sängen med Sixsten och bara ta det lungt Jill fixar sig men jag orkar inte göra mig i ordning. Alexsander kommer la hit om en stund, vet inte rikigt vad vi ska göra men vi kommer nog på något:D.

ajaj nu har jag inget mer at skriva ha det så bra

pussar.


Städa

Hejhej

Nu har jag varit jätte duktig har städat mitt rum blev rikitig nice igen.. Nu ska jag bara ta det lungt. Lite senare kommer Jill till mig och cissi och kanske några till ska dricka och chilla sen får vi se vad som händer kanske utgång, men vi får la se..

Igår var jag inne i stan och tog en fika med två kompisar och när vi skulle hem blev det typ världens oväder haha aa eller nästan.. kom la hem vid typ fyra för var hemma hos min granne och chillade snackade skit och tittade på disney..

ajaj nu har jag inget mer att skriva ha det bra

pussar




Ligger i sängen helt ofixad!!

Solat:)

Hallu

Nu är man hemma igen. har vart och solat med en kompis som jag inte har träffat på länge.. Men shiit vad varmt det var HELT jävla vind stila där vi låg, men man ska inte klaga nu, det kunde ha regnat liksom.. Nu ska jag snart äta lax med mamma sen så måste jag ringa några smatal sen träffa en annan kompis. Shiit man måste verkligen planera för att hinna träffa alla...

pussar på er



Solig dag

Hallu


Shiit vilket bra humör jag är på idag.. Har vart på bilskolan snabbtoch kollat lite grejer.. Nu är jag hemma ska käka något hade jag tänkt, sen ska jag träffa en kompis. kanske bada sola vi får se..


pusspuss

'

Dricker öl


Fixad och klar

Hejhej

Nu är jag fixad och klar väntar bara på att mamma ska göra klart sig.. Hon är verkligen grymt seg..

pussar





Godmorgon

Godmorgon eller vad man ska säga

Vaknade för en stund sen.. Har käkat frukost och så och pratat med bilskolan.. Ska snart fixa mig och sen ska jag och mamma ut och övningköra lite hade vi tänkt.. kanske åka till Ikea mamma skulle köpa något där sen hämta teori shitt för körningen som jag kan sitta och öva framför datorn.. men ni får ha det så bra..


pussar



Har övningkört:)

Hejhej

Har vart och övningkört med mamma gick jätte bra.. Är så himla taggad på att skaffa körkort nu.. När mamma får sin bil ska jag köra som fan och skriva in mig i en bilskola.. Är så himmla kåt på Toyota supra vill verkligen ha en sån, men dom är ju rätt dyra och det är ju ingen bil man åker runt med hur som helst..







Just det ja ska fotas för en fotograf nästa vecka någon gång med en bil får se vad det blir för bil. har en kompis som ska följa med han har just nu en Evo men det är mer en rally bil, men han ska förmodligen köpa en Supra nästa vecka så det kanske blir den man fotas med. ska bli grymt kul..  Nää nu ska jag nog hoppa in i duschen..

ha det så bra pussar


Bakis?? Nää

Hejhej på er

Vaknade för en stund sen är hemma hos elena.. Var ju ute igår först på Pc och kollade matchen haha inte rikigt min grej och titta på fotboll men men man ställer la upp sen drog vi till Vasa viktoria och var där tills dom stängde typ. Haha sen så körde elenas två kompisar oss hem till elena, den resan var fan inte kul. Sitta fyra stycken i en lite smart fyyy faan asså jag satt i det lilla som kalas bakluckan i smarten kände va fan varenda litet gupp i marken fyy fan aldrig igen.. ajaj Nu sitter jag här i Elenas kök ska snart se om vi kan få någon frukost i oss Elena är bakis men inte jag:)..

Men vad händer sen?? Elena ska träffa sin kompisar inne i stan och gå på Liseberg jag vill men har typ inte pengar till det just nu, eller jag har ju pengar till det men känner inte rikigt för att slänga ut pengar på det just nu.. får la se om Linurs kommer och hämtar mig hade vart värt guld så slipper jag ta buss och tåg hem.. Men vi hörs lite senare..

pussar på er


 

Hemma hos Elena

Tjenare

Nu är jag hemma hos Elena kom prc hit. Har vart i Partille fixat naglarna blev skit snyggt och köpte ett Linne.. Haha när vi tog bussen till elena var det kö , men så krockade busschafören med en bil och sen med en bil bakom haha så det blev världens kö så vi hoppade av bussen haha, men nu är vi hemma hos henne och ska göra pankakor och sen fixa oss:)..

pussar på er


Hemma

Hejhej igen

Nu är jag hemma har prc fixt klart mig.. ska snart ta tåget och möta Elena i Partille, ska fixa naglarna om dom har tid.. Sen ska jag åka med henne hem till henne. Och ikväll tänkte vi ta några öl ute på krogen, med hennes kompisr rån halmstad som kommer.. Men det blir en rätt lungn kväll för är jäkligt seg.. Är mer taggad på Lördagen när jag ska till en kompis som fyller 18 det ska bli kul.. Nää nu ska jag packa min väska och sen gå till tåget..

Vi hörs kanske senare..


pussar



Godmorgon på er

Hejhej
Har prc vaknat.. ska snart klä på mig och och börja röra mig hemåt. har sovit os Linurs i nattt.. Idag ska jag träffa Elena får se vad vi ska hitta på.. Hmm tänkte ge som föralag att hon kommer till Partille för då kan jag göra om mina naglar med sen kanske en fika...
pusspuss

Fredag:)

Hejhej

Sitter hemma med Jill ska snart ut och träffa några kompisar får se vad kvällen har att erbjuda.. Kan tyvärr inte bli en värsta röj kväll för ska jobba i morgon..

pusspuss


Dags och bada

Hejhej

Ska snart iväg och möta en kompis ska bada lite. sen ska jag träffa linurs sola bada med honom.. Sen får jag se vad som händer.. pussar

RSS 2.0